Collider
%
41

Collider

Bekijk de trailer

Kijk Collider

Moeite met waar je nou Collider moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

A scientific experiment gone wrong. Mankind is on the verge of extinction and the world itself faces its darkest hour. Peter, Alisha, Carlos, Fiona, Luke and Lucia wake up in an abandoned hotel in 2018. Together they will try to uncover what triggered the beginning of the apocalypse and try to reverse the wormhole before all is lost.

Regisseur en acteurs

 • Jason Butler portrait

  Jason Butler

  Director

 • Teresa Tavares portrait

  Teresa Tavares

  Lucia

 • Iain Robertson portait

  Iain Robertson

  Peter

 • Lucy Cudden portrait

  Lucy Cudden

  Fiona

 • Jamie Maclachlan portrait

  Jamie Maclachlan

  Luke

 • Amy Cudden portrait

  Amy Cudden

  Actor

 • Bella Heesom portrait

  Bella Heesom

  Alisha

Trailers

Collider

Op zoek naar Collider? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Collider streamen

Het streamen van movies als Collider heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Collider waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Collider dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Collider downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Collider te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Collider torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Collider trailer

Weet je nog niet zeker of Collider jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.