Combination Platter
%
63

Combination Platter

Kijk Combination Platter

Moeite met waar je nou Combination Platter moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Combination Platter tells the story of a Chinese restaurant in the New York City area and its employees. One of these workers is Robert, an illegal immigrant, who is desperately seeking a green card. His best route to attain this goal, he admits, is to marry an American woman. When an attempt to offer $25,000 to a Chinese-American woman in exchange for marriage fails, he reluctantly agrees to meet an Anglo-American woman, Claire. Thus, there are scenes of the dating couple intermingled with real-to-life scenarios from the restaurant. The viewer glimpses interesting and irate customers, after work gatherings, kitchen mayhem and more. But, will Robert attain residency in this country before the Immigration service catches up to him?

Combination Platter

Wil je Combination Platter kijken? De movie vanuit 1993 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Combination Platter op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Combination Platter met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Combination Platter downloaden

Het downloaden van Combination Platter is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Combination Platter ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Combination Platter streamen

Het streamen van Combination Platter heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Combination Platter online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Combination Platter kijkt. Ideaal!

Combination Platter torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Combination Platter. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Combination Platter trailer

Bekijk eerst even de trailer van Combination Platter voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.