Committed
%
53

Committed

Nu kijken

Kijk Committed

Moeite met waar je nou Committed moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Committed

Samenvatting

Dr. Dupont arrives at a mental facility to apply for a staff position. World famous Dr. Quilly interviews her, and has her sign papers. She is thrilled to get the job, and is shown her room. However, confusion with her room being on the same floor as the patients' soon turns to panic as she is told that she is a "guest"- not a doctor, and the papers she signed were not job forms, but commitment papers.

Regisseur en acteurs

 • Norma Bailey portrait

  Norma Bailey

  Director

 • Andrea Roth portait

  Andrea Roth

  Celeste Dupont

 • Richard Burgi portait

  Richard Burgi

  Desmond

 • Peter MacNeill portait

  Peter MacNeill

  Dr. Quilley

 • Liisa Repo-Martell portait

  Liisa Repo-Martell

  Donneymeade

 • David Patrick Green portait

  David Patrick Green

  Jones

 • Sebastian Pigott portait

  Sebastian Pigott

  Bobby Gow

Committed

Zin om Committed lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De komedie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Committed te bekijken voor je op een rijtje.

Committed downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Committed downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Committed. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Committed er ook in SD heel goed uit.

Committed streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Committed net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Committed hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Committed helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Committed torrent

Denk je dat je om Committed te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Committed trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Committed de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.