Committed
%
53

Committed

Nu kijken

Kijk Committed

Moeite met waar je nou Committed moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Committed

Samenvatting

Dr. Dupont arrives at a mental facility to apply for a staff position. World famous Dr. Quilly interviews her, and has her sign papers. She is thrilled to get the job, and is shown her room. However, confusion with her room being on the same floor as the patients' soon turns to panic as she is told that she is a "guest"- not a doctor, and the papers she signed were not job forms, but commitment papers.

Regisseur en acteurs

 • Norma Bailey portrait

  Norma Bailey

  Director

 • Andrea Roth portait

  Andrea Roth

  Celeste Dupont

 • Richard Burgi portait

  Richard Burgi

  Desmond

 • Peter MacNeill portait

  Peter MacNeill

  Dr. Quilley

 • Liisa Repo-Martell portait

  Liisa Repo-Martell

  Donneymeade

 • David Patrick Green portait

  David Patrick Green

  Jones

 • Sebastian Pigott portait

  Sebastian Pigott

  Bobby Gow

Committed

Wil je Committed kijken? De movie van Norma Bailey uit 2011 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Committed op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Committed met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Committed downloaden

Het downloaden van Committed is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Committed ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Committed streamen

Het streamen van Committed heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Committed online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Committed kijkt. Ideaal!

Committed torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Committed. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Committed trailer

Bekijk eerst even de trailer van Committed voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.