The Treasure
%
68

The Treasure

Bekijk de trailer

Kijk The Treasure

Moeite met waar je nou The Treasure moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Twee buren graven naar een schat in deze mix van onderkoelde humor en politieke parabel van de Roemeense New Wave-meester Corneliu Porumboiu. Costi is een bescheiden doorsnee man die een rustig, vredig leven leidt met zijn liefhebbende vrouw en kind. De huiselijke sereniteit wordt onverwacht verstoord als Costi's buurman Adrian, een werkloze literaire uitgever, aan hun deur komt met nieuws over een schat die begraven ligt in de tuin van zijn familielandhuis. Als Adrian voorstelt om de buit verdelen koopt Costi een metaaldetector gaat met Adrian op schattenjacht. Porumboiu (Police, Adjective, 12:08 East of Bucharest) weet op meesterlijke wijze zacht humanisme te verweven met slapstick comedy en zet zijn cast aan tot geweldig acteerwerk. Ze graven niet alleen in de grond maar duiken met elke laag dieper in hun persoonlijke geschiedenis en dat van hun land. In een lichte toon verbeeldt The Treasure het verlangen naar eenvoudige oplossingen voor grote economische problemen, waarmee de film zowel een heerlijk onderkoeld sprookje is, met verwijzingen naar Robin Hood, als een mooie parabel voor onze tijd, toepasselijk eindigend met Laibachs cover van de eighties hit Live Is Life. Winnaar van de "A Certain Talent Award" van het Cannes filmfestival.

Regisseur en acteurs

  • Corneliu Porumboiu portrait

    Corneliu Porumboiu

    Director

Trailers

The Treasure

The Treasure streamen

The Treasure streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

The Treasure downloaden

Zin om The Treasure te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als The Treasure te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

The Treasure torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als The Treasure makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

The Treasure trailer

Wil je er zeker van zijn dat The Treasure jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.