Compo
%
38

Compo

Kijk Compo

Moeite met waar je nou Compo moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Compo is a comedy set in a government unemployment-compensation office.

Regisseur en acteurs

 • Nigel Buesst portrait

  Nigel Buesst

  Director

 • Jeremy Stanford portrait

  Jeremy Stanford

  Paul Harper

 • Bruce Kerr portrait

  Bruce Kerr

  David Bartlett

 • Christopher Barry portrait

  Christopher Barry

  Carlo Garbanzo

 • Elizabeth Crockett portrait

  Elizabeth Crockett

  Gina

 • Clifford Neate portrait

  Clifford Neate

  Detective Bradley

 • Rowan Woods portrait

  Rowan Woods

  Tom Little

Compo

Veel gehoord over Compo en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Compo heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Compo streamen

Wil je Compo, de movie met Jeremy Stanford, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Compo zelfs gratis kijken.

Compo downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Compo ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Compo er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Compo torrent

Op zoek naar een torrent van Compo? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Compo te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Compo trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Compo. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.