Confess
%
90

Confess

Kijk Confess

Moeite met waar je nou Confess moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Auburn Reed is determined to put her challenging past behind her and get her future on track. Now in her mid-twenties and struggling to fund her custody battle for her only son, she stumbles upon the art studio of the talented and charming artist, Owen Gentry. The two wrestle with their developing romance and the secrets they're both keeping until they realize they may risk their future if they don't reveal their pasts to each other.

Regisseur en acteurs

 • Elissa Down portrait

  Elissa Down

  Director

 • Amy Pham portrait

  Amy Pham

  Emory Le

 • Katie Leclerc portait

  Katie Leclerc

  Auburn Reed

 • Ryan Cooper portait

  Ryan Cooper

  Owen Gentry

 • Sherilyn Fenn portait

  Sherilyn Fenn

  Lydia

 • Rocky Myers portait

  Rocky Myers

  Trey Taylor

 • Kyle Secor portait

  Kyle Secor

  Callahan Gentry

 • Joanna Cassidy portait

  Joanna Cassidy

  Beverly

 • Brittany Furlan portrait

  Brittany Furlan

  Hannah

Confess

Op zoek naar Confess? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Confess streamen

Het streamen van movies als Confess heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Confess waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Confess dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Confess downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Confess te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Confess torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Confess trailer

Weet je nog niet zeker of Confess jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.