Confessions of a Superhero
%
72

Confessions of a Superhero

Kijk Confessions of a Superhero

Moeite met waar je nou Confessions of a Superhero moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

CONFESSIONS OF A SUPERHERO is a feature length documentary chronicling the lives of three mortal men and one woman who make their living working as superhero characters on the sidewalks of Hollywood Boulevard. This deeply personal view into their daily routines reveals their hardships, and triumphs, as they pursue and achieve their own kind of fame. The Hulk sold his Super Nintendo for a bus ticket to LA; Wonder Woman was a mid-western homecoming queen; Batman struggles with his anger, while Superman’s psyche is consumed by the Man of Steel. Although the Walk of Fame is right beneath their feet, their own paths to stardom prove to be a long, hard climbs.

Confessions of a Superhero

Wil je Confessions of a Superhero kijken? De movie vanuit 2007 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Confessions of a Superhero op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Confessions of a Superhero met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Confessions of a Superhero downloaden

Het downloaden van Confessions of a Superhero is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Confessions of a Superhero ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Confessions of a Superhero streamen

Het streamen van Confessions of a Superhero heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Confessions of a Superhero online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Confessions of a Superhero kijkt. Ideaal!

Confessions of a Superhero torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Confessions of a Superhero. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Confessions of a Superhero trailer

Bekijk eerst even de trailer van Confessions of a Superhero voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.