Connie and Carla
%
63

Connie and Carla

Nu kijken

Kijk Connie and Carla

Moeite met waar je nou Connie and Carla moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Connie and Carla

Samenvatting

Als de twee serveersters en boezemvriendinnen Connie en Carla uit Chicago getuige zijn van de moord op hun baas en hierdoor moeten vluchten, besluiten zij hun pogingen om zangeres te worden voort te zetten in het losbandige Los Angeles. Connie en Carla gaan op zoek naar een baan in de entertainment. Ze vinden er één, maar wat voor één: in een variété-club moeten ze zich voordoen als mannen, die zich weer voordoen als vrouwen... Het travestietenbestaan gaat ze goed af: ze worden aanbeden door de hele gayscène van LA. Dat succes brengt lastige maar vooral komische situaties met zich mee. Het wordt pas écht ingewikkeld als Connie verliefd wordt op hetero Jeff, die Connie alleen als haar alter ego kent. Uiteindelijk zullen de dames moeten beslissen of ze werkelijk alles voor hun droom over hebben ...

Connie and Carla

Veel gehoord over Connie and Carla en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Connie and Carla heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Connie and Carla streamen

Wil je Connie and Carla, de movie met , streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Connie and Carla zelfs gratis kijken.

Connie and Carla downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Connie and Carla ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Connie and Carla er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Connie and Carla torrent

Op zoek naar een torrent van Connie and Carla? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Connie and Carla te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Connie and Carla trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Connie and Carla. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.