Connie and Carla
%
63

Connie and Carla

Nu kijken

Kijk Connie and Carla

Moeite met waar je nou Connie and Carla moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Connie and Carla

Samenvatting

Als de twee serveersters en boezemvriendinnen Connie en Carla uit Chicago getuige zijn van de moord op hun baas en hierdoor moeten vluchten, besluiten zij hun pogingen om zangeres te worden voort te zetten in het losbandige Los Angeles. Connie en Carla gaan op zoek naar een baan in de entertainment. Ze vinden er één, maar wat voor één: in een variété-club moeten ze zich voordoen als mannen, die zich weer voordoen als vrouwen... Het travestietenbestaan gaat ze goed af: ze worden aanbeden door de hele gayscène van LA. Dat succes brengt lastige maar vooral komische situaties met zich mee. Het wordt pas écht ingewikkeld als Connie verliefd wordt op hetero Jeff, die Connie alleen als haar alter ego kent. Uiteindelijk zullen de dames moeten beslissen of ze werkelijk alles voor hun droom over hebben ...

Connie and Carla

Connie and Carla streamen

Connie and Carla streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Connie and Carla downloaden

Zin om Connie and Carla te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Connie and Carla te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Connie and Carla torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Connie and Carla makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Connie and Carla trailer

Wil je er zeker van zijn dat Connie and Carla jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.