Contact
%
73

Contact

Kijk Contact

Moeite met waar je nou Contact moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

In 1964, Yuwali was 17 when her first contact with white men was filmed. Her group of twenty women and children were the last aboriginal mob living traditionally, without any knowledge of modern Australia, in the Great Sandy Desert. Now 62 she tells the story behind this extraordinary footage.

Regisseur en acteurs

 • Martin Butler portrait

  Martin Butler

  Director

 • Bentley Dean portrait

  Bentley Dean

  Director

 • Grant Judson portrait

  Grant Judson

  Actor

 • Thelma Judson portrait

  Thelma Judson

  Actor

 • Yuwali Nixon portrait

  Yuwali Nixon

  Actor

Contact

Zin om Contact lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. Demovie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Contact te bekijken voor je op een rijtje.

Contact downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Contact downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Contact. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Contact er ook in SD heel goed uit.

Contact streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Contact net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Contact hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Contact helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Contact torrent

Denk je dat je om Contact te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Contact trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Contact de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.