Contraband

Contraband

Kijk Contraband

Moeite met waar je nou Contraband moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Chris Farraday (Wahlberg) heeft lang geleden de misdaad vaarwel gezegd. Hij doet z’n uiterste best om uit de criminele wereld te blijven en zijn familie te beschermen. Als zijn zwager Andy (Caleb Landry Jones) een drugsdeal verprutst voor zijn meedogenloze baas Tim Briggs (Giovanni Ribisi), wordt Chris echter gedwongen te doen wat hij het beste kan – smokkelen – om zo Andy’s schuld te vereffenen. Chris is een legendarische smokkelaar en stelt met de hulp van zijn beste vriend Sebastian (Ben Foster) snel een team samen om in Panama voor miljoenen aan valse bankbiljetten te bemachtigen. Al snel loopt hun plan spaak en moet Chris al zijn ervaring aanwenden om te voorkomen dat zijn vrouw Kate (Kate Beckinsale) en zijn zoontjes het slachtoffer worden van een crimineel netwerk van genadeloze drugsbaronnen, politieagenten en huurmoordenaars.

Regisseur en acteurs

 • Baltasar Kormàkur portrait

  Baltasar Kormàkur

  Director

 • Mark Wahlberg portrait

  Mark Wahlberg

  Actor

 • Ben Foster portrait

  Ben Foster

  Actor

 • Giovanni Rbisi portrait

  Giovanni Rbisi

  Actor

 • Lukas Haas portrait

  Lukas Haas

  Actor

 • Caleb Landry Jones portrait

  Caleb Landry Jones

  Actor

 • Diego Luna portrait

  Diego Luna

  Actor

 • J.K. Simmons portrait

  J.K. Simmons

  Actor

 • Kate Beckinsale portrait

  Kate Beckinsale

  Actor

Contraband

Wil je Contraband kijken? De movie van Baltasar Kormàkur uit 2012 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Contraband op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Contraband met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Contraband downloaden

Het downloaden van Contraband is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Contraband ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Contraband streamen

Het streamen van Contraband heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Contraband online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Contraband kijkt. Ideaal!

Contraband torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Contraband. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Contraband trailer

Bekijk eerst even de trailer van Contraband voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.