Contraband

Contraband

Kijk Contraband

Moeite met waar je nou Contraband moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Chris Farraday (Wahlberg) heeft lang geleden de misdaad vaarwel gezegd. Hij doet z’n uiterste best om uit de criminele wereld te blijven en zijn familie te beschermen. Als zijn zwager Andy (Caleb Landry Jones) een drugsdeal verprutst voor zijn meedogenloze baas Tim Briggs (Giovanni Ribisi), wordt Chris echter gedwongen te doen wat hij het beste kan – smokkelen – om zo Andy’s schuld te vereffenen. Chris is een legendarische smokkelaar en stelt met de hulp van zijn beste vriend Sebastian (Ben Foster) snel een team samen om in Panama voor miljoenen aan valse bankbiljetten te bemachtigen. Al snel loopt hun plan spaak en moet Chris al zijn ervaring aanwenden om te voorkomen dat zijn vrouw Kate (Kate Beckinsale) en zijn zoontjes het slachtoffer worden van een crimineel netwerk van genadeloze drugsbaronnen, politieagenten en huurmoordenaars.

Regisseur en acteurs

 • Baltasar Kormàkur portrait

  Baltasar Kormàkur

  Director

 • Mark Wahlberg portrait

  Mark Wahlberg

  Actor

 • Ben Foster portrait

  Ben Foster

  Actor

 • Giovanni Rbisi portrait

  Giovanni Rbisi

  Actor

 • Lukas Haas portrait

  Lukas Haas

  Actor

 • Caleb Landry Jones portrait

  Caleb Landry Jones

  Actor

 • Diego Luna portrait

  Diego Luna

  Actor

 • J.K. Simmons portrait

  J.K. Simmons

  Actor

 • Kate Beckinsale portrait

  Kate Beckinsale

  Actor

Contraband

Wil je Contraband kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2012 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Contraband streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Contraband niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Contraband zelfs gratis bekijken.

Contraband downloaden

Wil je Contraband ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Contraband overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Contraband torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Contraband is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Contraband trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Contraband de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.