Het Tweede Gelaat
%
90

Het Tweede Gelaat

Nu kijken

Kijk Het Tweede Gelaat

Moeite met waar je nou Het Tweede Gelaat moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Het Tweede Gelaat

Samenvatting

Na De Zaak Alzheimer en Dossier K. is dit de derde en wellicht laatste film waarin de politiecommissarissen Vincke en Verstuyft samenwerken om een zaak op te lossen. Hun onvoorwaardelijke vrienschap gaat door diepe dalen als ze worden geconfronteerd met een reeks gruwelijke moorden. Ook een overlevend slachtoffer drijft een wig tussen de vrienden wanneer Verstuyft valt voor haar charmes. Ondertussen heeft de seriemoordenaar een nieuwe prooi in het vizier. Gebaseerd op het boek Double Face van Jef Geeraerts.

Regisseur en acteurs

 • Jan Verheyen portait

  Jan Verheyen

  Director

 • Koen De Bouw portait

  Koen De Bouw

  Eric Vincke

 • Werner De Smedt portait

  Werner De Smedt

  Freddy Verstuyft

 • Greg Timmermans portait

  Greg Timmermans

  Wim Cassiers

 • Sofie Hoflack portrait

  Sofie Hoflack

  Rina

 • Marcel Hensema portait

  Marcel Hensema

  Anton Mulder

 • Hendrik Aerts portrait

  Hendrik Aerts

  Patrick Manteau

 • Jurgen Delnaet portait

  Jurgen Delnaet

  Roth

 • Chris van den Durpel portait

  Chris van den Durpel

  Hoybergs

Het Tweede Gelaat

Benieuwd naar Het Tweede Gelaat? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Het Tweede Gelaat kunt bekijken.

Het Tweede Gelaat streamen

Wil je Het Tweede Gelaat streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Het Tweede Gelaat gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Het Tweede Gelaat downloaden

movies als Het Tweede Gelaat kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Het Tweede Gelaat. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Het Tweede Gelaat. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Het Tweede Gelaat torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Het Tweede Gelaat te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Het Tweede Gelaat trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Het Tweede Gelaat je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!