Crawl
Bekijk de trailer

Kijk Crawl

Moeite met waar je nou Crawl moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Crawl

Bekijk nog 61 bronnen

Weten in welke bioscopen Crawl draait?

Samenvatting

Tijdens een enorme orkaan die door Florida raast probeert Haley (Kaya Scodelario, The Maze Runner films) haar vader te redden van een stel levensgevaarlijke alligators die hun overgestroomde kelder zijn binnengedrongen. Crawk is een zenuwslopende horrorthriller van regisseur Alexandre Aja en producenten Craig Flores (300), Sam Raimi (Don't Breathe, Evil Dead) en Alexandre Aja.

Regisseur en acteurs

 • Alexandre Aja portait

  Alexandre Aja

  Director

 • Kaya Scodelario portait

  Kaya Scodelario

  Haley Keller

 • Barry Pepper portait

  Barry Pepper

  Dave Keller

 • Ross Anderson portrait

  Ross Anderson

  Wayne Taylor

 • George Somner portrait

  George Somner

  Marv

 • Ami Metcalf portait

  Ami Metcalf

  Lee

 • José Palma portait

  José Palma

  Pete

 • Morfydd Clark portait

  Morfydd Clark

  Beth Keller

 • Annamaria Serda portrait

  Annamaria Serda

  Emma

 • Savannah Steyn portrait

  Savannah Steyn

  Lisa

 • Colin McFarlane portait

  Colin McFarlane

  Governor

Trailers

Crawl

Benieuwd naar Crawl? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Crawl draait.

Crawl in de bioscoop

Crawl draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Crawl.

Crawl streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Crawl te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Crawl een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Crawl zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Crawl torrent

Op zoek naar een torrent van Crawl? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Crawl zonder zorgen.

Crawl downloaden

Als Crawl binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Crawl trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Crawl de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.