Creed 2

Creed 2

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Creed 2

Moeite met waar je nou Creed 2 moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Creed 2

Bekijk nog 8 bronnen

Samenvatting

Het leven is voor Adonis Creed een evenwichtsoefening geworden. Balancerend tussen persoonlijke verplichtingen en zijn volgende gevecht, maakt hij zich klaar voor de grootste uitdaging van zijn leven. Zijn volgende tegenstander heeft vanuit het verleden nog banden met zijn familie, wat zijn drang naar het winnen van deze strijd in de ring alleen maar intensiveert. Rocky Balboa bevindt zich continu aan zijn zijde en samen confronteren zij hun gedeelde nalatenschap. Ze vragen zich af wat werkelijk de moeite waard is om voor te vechten en ontdekken dat niets belangrijker is dan familie. Creed II gaat over teruggaan naar de basis, waarom je in eerste instantie kampioen werd en dat waar je ook naartoe zal gaan, je niet kan ontsnappen aan je verleden.

Regisseur en acteurs

 • Steven Caple Jr. portait

  Steven Caple Jr.

  Director

 • Michael B. Jordan portait

  Michael B. Jordan

  Adonis Creed

 • Sylvester Stallone portait

  Sylvester Stallone

  Rocky Balboa

 • Dolph Lundgren portait

  Dolph Lundgren

  Ivan Drago

 • Florian Munteanu portait

  Florian Munteanu

  Viktor Drago

 • Tessa Thompson portait

  Tessa Thompson

  Bianca

 • Phylicia Rashād portait

  Phylicia Rashād

  Mary Anne

 • Wood Harris portait

  Wood Harris

  Tony Burton

 • John West Jr portait

  John West Jr

  Body Guard

 • Andre Ward portait

  Andre Ward

  Danny Wheeler

 • Raul Torres portait

  Raul Torres

  Fish Seller

Trailers

Creed 2

Zin om Creed 2 lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De actie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Creed 2 te bekijken voor je op een rijtje.

Creed 2 downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Creed 2 downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Creed 2. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Creed 2 er ook in SD heel goed uit.

Creed 2 streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Creed 2 net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Creed 2 hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Creed 2 helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Creed 2 torrent

Denk je dat je om Creed 2 te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Creed 2 trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Creed 2 de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.