Creed 2

Creed 2

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Creed 2

Moeite met waar je nou Creed 2 moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Creed 2

Samenvatting

Het leven is voor Adonis Creed een evenwichtsoefening geworden. Balancerend tussen persoonlijke verplichtingen en zijn volgende gevecht, maakt hij zich klaar voor de grootste uitdaging van zijn leven. Zijn volgende tegenstander heeft vanuit het verleden nog banden met zijn familie, wat zijn drang naar het winnen van deze strijd in de ring alleen maar intensiveert. Rocky Balboa bevindt zich continu aan zijn zijde en samen confronteren zij hun gedeelde nalatenschap. Ze vragen zich af wat werkelijk de moeite waard is om voor te vechten en ontdekken dat niets belangrijker is dan familie. Creed II gaat over teruggaan naar de basis, waarom je in eerste instantie kampioen werd en dat waar je ook naartoe zal gaan, je niet kan ontsnappen aan je verleden.

Regisseur en acteurs

 • Steven Caple Jr. portrait

  Steven Caple Jr.

  Director

 • Michael B. Jordan portait

  Michael B. Jordan

  Adonis Creed

 • Sylvester Stallone portait

  Sylvester Stallone

  Rocky Balboa

 • Dolph Lundgren portait

  Dolph Lundgren

  Ivan Drago

 • Florian Munteanu portrait

  Florian Munteanu

  Viktor Drago

 • Tessa Thompson portait

  Tessa Thompson

  Bianca

 • Phylicia Rashād portait

  Phylicia Rashād

  Mary Anne

 • Wood Harris portait

  Wood Harris

  Tony Burton

 • John West Jr portait

  John West Jr

  Body Guard

 • Andre Ward portait

  Andre Ward

  Danny Wheeler

 • Raul Torres portait

  Raul Torres

  Fish Seller

Trailers

Creed 2

Benieuwd naar Creed 2? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Creed 2 draait.

Creed 2 in de bioscoop

Creed 2 draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Creed 2.

Creed 2 streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Creed 2 te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Creed 2 een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Creed 2 zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Creed 2 torrent

Op zoek naar een torrent van Creed 2? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Creed 2 zonder zorgen.

Creed 2 downloaden

Als Creed 2 binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Creed 2 trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Creed 2 de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.