Criminal
%
64

Criminal

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Criminal

Moeite met waar je nou Criminal moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Criminal

Samenvatting

JOHN C. REILLY, DIEGO LUNA and MAGGIE GYLLENHAAL navigate the con-or-be-conned world of the L.A. grift in a clever caper directed by Gregory Jacobs and produced by Jacobs, George Clooney and Steven Soderbergh. A $750,000 one-night score awaits Richard and Rodrigo if they can flimflam an antique-currency collector (Peter Mullan) - a ruse soon packed with more twists than a box of pretzels. For suspense, surprise and a wow ending, catch this Criminal! MPAA Rating: R (c) 2004 Warner Bros. Entertainment Inc. All Rights Reserved.

Regisseur en acteurs

 • Gregory Jacobs portait

  Gregory Jacobs

  Director

 • John C. Reilly portait

  John C. Reilly

  Richard Gaddis

 • Diego Luna portait

  Diego Luna

  Rodrigo

 • Maggie Gyllenhaal portait

  Maggie Gyllenhaal

  Valerie

 • Peter Mullan portait

  Peter Mullan

  William Hannigan

 • Zitto Kazann portait

  Zitto Kazann

  Ochoa

 • Jonathan Tucker portait

  Jonathan Tucker

  Michael

 • Laura Cerón portait

  Laura Cerón

  Waitress (as Laura Ceron)

 • Soledad St. Hilaire portait

  Soledad St. Hilaire

  Waitress #2

 • Michael Shannon portait

  Michael Shannon

  Gene

Trailers

Criminal

Wil je Criminal kijken? De movie van Gregory Jacobs uit 2004 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Criminal op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Criminal met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Criminal downloaden

Het downloaden van Criminal is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Criminal ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Criminal streamen

Het streamen van Criminal heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Criminal online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Criminal kijkt. Ideaal!

Criminal torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Criminal. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Criminal trailer

Bekijk eerst even de trailer van Criminal voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.