Crocodile Dundee
%
65

Crocodile Dundee

Nu kijken

Kijk Crocodile Dundee

Moeite met waar je nou Crocodile Dundee moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Crocodile Dundee

Samenvatting

Mick "Crocodile" Dundee houdt van de Australische rimboe. Het grootste deel van zijn tijd brengt hij dan ook in deze natuur, omringd door wilde dieren, door. Sue is een Newyorkse journaliste. Zij houdt van al hetgeen de "moderne technologie" haar voorschotelt. Wanneer Sue's hoofdredacteur haar vraagt een stukje te schrijven over de Australische wildernis, brengt het noodlot de twee tegenpolen bij elkaar. Wanneer haar trektocht met Mick afgelopen is, sluit ze een weddenschap af met Mick. Hij moet een "overlevingstocht" door New York maken. Alhoewel ze het geen van beiden willen toegeven, voelen ze zich intussen sterk aangetrokken tot elkaar ...

Crocodile Dundee

Crocodile Dundee streamen

Crocodile Dundee streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Crocodile Dundee downloaden

Zin om Crocodile Dundee te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Crocodile Dundee te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Crocodile Dundee torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Crocodile Dundee makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Crocodile Dundee trailer

Wil je er zeker van zijn dat Crocodile Dundee jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.