Crossing Hennessy
%
62

Crossing Hennessy

Bekijk de trailer

Kijk Crossing Hennessy

Moeite met waar je nou Crossing Hennessy moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Two shopkeepers are set up on a blind date by well-meaning relatives, despite the fact that they both have somebody else on their minds

Regisseur en acteurs

 • Ivy Ho portrait

  Ivy Ho

  Director

 • Jacky Cheung portait

  Jacky Cheung

  Loy

 • Tang Wei portait

  Tang Wei

  Oi-Lin

 • Maggie Cheung Hoh-Yee portait

  Maggie Cheung Hoh-Yee

  Man-yu

 • Andy On portait

  Andy On

  Xu

 • Hee Ching Paw portait

  Hee Ching Paw

  Mrs. Chiang

Trailers

Crossing Hennessy

Zin om Crossing Hennessy lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De komedie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Crossing Hennessy te bekijken voor je op een rijtje.

Crossing Hennessy downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Crossing Hennessy downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Crossing Hennessy. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Crossing Hennessy er ook in SD heel goed uit.

Crossing Hennessy streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Crossing Hennessy net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Crossing Hennessy hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Crossing Hennessy helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Crossing Hennessy torrent

Denk je dat je om Crossing Hennessy te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Crossing Hennessy trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Crossing Hennessy de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.