Cycles
%
85

Cycles

Kijk Cycles

Moeite met waar je nou Cycles moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

As a woman anxiously awaits her overdue period, she performs African-based rituals of purification. She cleans house and body, and calls on the spirits (Orishas in the Yoruba tradition), receiving much needed inspiration and assurance in a dream. The film combines beautifully intimate still and moving images of the woman’s body and home space, along with playful stop-motion sequences. —Jacqueline Stewart, UCLA Film and Television Archive

Cycles

Op zoek naar Cycles? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Cycles streamen

Het streamen van movies als Cycles heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Cycles waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Cycles dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Cycles downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Cycles te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Cycles torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Cycles trailer

Weet je nog niet zeker of Cycles jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.