Da Xiao Jiang Hu
%
41

Da Xiao Jiang Hu

Kijk Da Xiao Jiang Hu

Moeite met waar je nou Da Xiao Jiang Hu moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

In het oude China woont schoenlapper Wu Di nog samen met zijn moeder. Hij is gek van vechtsport-plaatjesboeken, maar is zelf ongetraind in vechtsporten. Nadat hij de schoenen van de mooie zwaardvechtster Yuelou heeft gerepareerd, helpt hij haar later tijdens een gevecht. Ze bedankt hem en verteld hem dat ze op de Qin-berg woont als hij haar ooit nodig heeft. Hij kan haar echter niet vergeten en besluit haar te gaan opzoeken. Dit is het begin van een hilarische reis.

Populair

Vind alle films en series veilig en snel

Op zoek naar een film of serie? Weten waar je hem kunt vinden? In de bioscoop, on demand, op DVD/BluRay en op TV. Het hele aanbod vind je via Film.nl. Download nu de app!

Download de app:

Da Xiao Jiang Hu

Da Xiao Jiang Hu streamen

Da Xiao Jiang Hu streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Da Xiao Jiang Hu downloaden

Zin om Da Xiao Jiang Hu te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Da Xiao Jiang Hu te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Da Xiao Jiang Hu torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Da Xiao Jiang Hu makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Da Xiao Jiang Hu trailer

Wil je er zeker van zijn dat Da Xiao Jiang Hu jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.