Da
%
64

Da

Kijk Da

Moeite met waar je nou Da moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

A New York playwright is summoned to Ireland to bury his father (his "Da"). While at his boyhood home, he encounters his father's spirit and relives memories both pleasant and not.

Da

Veel gehoord over Da en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Da heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Da streamen

Wil je Da, de movie met , streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Da zelfs gratis kijken.

Da downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Da ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Da er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Da torrent

Op zoek naar een torrent van Da? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Da te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Da trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Da. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.