Dabbe: Bezeten door een Djinn
%
71

Dabbe: Bezeten door een Djinn

Nu kijken

Kijk Dabbe: Bezeten door een Djinn

Moeite met waar je nou Dabbe: Bezeten door een Djinn moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Dabbe: Bezeten door een Djinn

Samenvatting

Preparing for her wedding, Kübra gets possessed by unknown livings. This is not much of a surprise for her hometown, because it has been many times before. The town had been cursed while the habitants were searching for treasures. To cure Kübra, a psychiatrist Ebru gets on way. Ebru is also an old friend of Kübra. Ebru would work together with a traditional doctor to save Kübra. Everything was going well, until the curse starts to effect everyone.

Regisseur en acteurs

 • Hasan Karacadag portrait

  Hasan Karacadag

  Director

 • Irmak Örnek portait

  Irmak Örnek

  Ebru Karaduman

 • A. Murat Özgen portrait

  A. Murat Özgen

  Faruk Akat

 • Cansu Kurgun portrait

  Cansu Kurgun

  Kübra

 • Elcin Atamgüc portrait

  Elcin Atamgüc

  Actor

 • Sabriye Günüç portrait

  Sabriye Günüç

  Actor

 • Sultan Köroglu Kiliç portrait

  Sultan Köroglu Kiliç

  Actor

 • Sultan Köroglu Kiliç portrait

  Sultan Köroglu Kiliç

  Actor

Dabbe: Bezeten door een Djinn

Zin om Dabbe: Bezeten door een Djinn lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De horror movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Dabbe: Bezeten door een Djinn te bekijken voor je op een rijtje.

Dabbe: Bezeten door een Djinn downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Dabbe: Bezeten door een Djinn downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Dabbe: Bezeten door een Djinn. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Dabbe: Bezeten door een Djinn er ook in SD heel goed uit.

Dabbe: Bezeten door een Djinn streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Dabbe: Bezeten door een Djinn net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Dabbe: Bezeten door een Djinn hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Dabbe: Bezeten door een Djinn helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Dabbe: Bezeten door een Djinn torrent

Denk je dat je om Dabbe: Bezeten door een Djinn te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Dabbe: Bezeten door een Djinn trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Dabbe: Bezeten door een Djinn de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.