Dabbe: Bezeten door een Djinn
%
71

Dabbe: Bezeten door een Djinn

Nu kijken

Kijk Dabbe: Bezeten door een Djinn

Moeite met waar je nou Dabbe: Bezeten door een Djinn moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Dabbe: Bezeten door een Djinn

Samenvatting

Preparing for her wedding, Kübra gets possessed by unknown livings. This is not much of a surprise for her hometown, because it has been many times before. The town had been cursed while the habitants were searching for treasures. To cure Kübra, a psychiatrist Ebru gets on way. Ebru is also an old friend of Kübra. Ebru would work together with a traditional doctor to save Kübra. Everything was going well, until the curse starts to effect everyone.

Regisseur en acteurs

 • Hasan Karacadag portrait

  Hasan Karacadag

  Director

 • Irmak Örnek portait

  Irmak Örnek

  Ebru Karaduman

 • A. Murat Özgen portrait

  A. Murat Özgen

  Faruk Akat

 • Cansu Kurgun portrait

  Cansu Kurgun

  Kübra

 • Elcin Atamgüc portrait

  Elcin Atamgüc

  Actor

 • Sabriye Günüç portrait

  Sabriye Günüç

  Actor

 • Sultan Köroglu Kiliç portrait

  Sultan Köroglu Kiliç

  Actor

 • Sultan Köroglu Kiliç portrait

  Sultan Köroglu Kiliç

  Actor

Dabbe: Bezeten door een Djinn

Veel gehoord over Dabbe: Bezeten door een Djinn en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Dabbe: Bezeten door een Djinn heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Dabbe: Bezeten door een Djinn streamen

Wil je Dabbe: Bezeten door een Djinn, de movie met Irmak Örnek, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Dabbe: Bezeten door een Djinn zelfs gratis kijken.

Dabbe: Bezeten door een Djinn downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Dabbe: Bezeten door een Djinn ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Dabbe: Bezeten door een Djinn er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Dabbe: Bezeten door een Djinn torrent

Op zoek naar een torrent van Dabbe: Bezeten door een Djinn? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Dabbe: Bezeten door een Djinn te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Dabbe: Bezeten door een Djinn trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Dabbe: Bezeten door een Djinn. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.