Dabbe: Bezeten door een Djinn
%
71

Dabbe: Bezeten door een Djinn

Nu kijken

Kijk Dabbe: Bezeten door een Djinn

Moeite met waar je nou Dabbe: Bezeten door een Djinn moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Dabbe: Bezeten door een Djinn

Samenvatting

Preparing for her wedding, Kübra gets possessed by unknown livings. This is not much of a surprise for her hometown, because it has been many times before. The town had been cursed while the habitants were searching for treasures. To cure Kübra, a psychiatrist Ebru gets on way. Ebru is also an old friend of Kübra. Ebru would work together with a traditional doctor to save Kübra. Everything was going well, until the curse starts to effect everyone.

Regisseur en acteurs

 • Hasan Karacadag portrait

  Hasan Karacadag

  Director

 • Irmak Örnek portait

  Irmak Örnek

  Ebru Karaduman

 • A. Murat Özgen portrait

  A. Murat Özgen

  Faruk Akat

 • Cansu Kurgun portrait

  Cansu Kurgun

  Kübra

 • Elcin Atamgüc portrait

  Elcin Atamgüc

  Actor

 • Sabriye Günüç portrait

  Sabriye Günüç

  Actor

 • Sultan Köroglu Kiliç portrait

  Sultan Köroglu Kiliç

  Actor

 • Sultan Köroglu Kiliç portrait

  Sultan Köroglu Kiliç

  Actor

Dabbe: Bezeten door een Djinn

Op zoek naar Dabbe: Bezeten door een Djinn? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Dabbe: Bezeten door een Djinn streamen

Het streamen van movies als Dabbe: Bezeten door een Djinn heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Dabbe: Bezeten door een Djinn waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Dabbe: Bezeten door een Djinn dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Dabbe: Bezeten door een Djinn downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Dabbe: Bezeten door een Djinn te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Dabbe: Bezeten door een Djinn torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Dabbe: Bezeten door een Djinn trailer

Weet je nog niet zeker of Dabbe: Bezeten door een Djinn jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.