Daddy's Home 2

Daddy's Home 2

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Daddy's Home 2

Moeite met waar je nou Daddy's Home 2 moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Daddy's Home 2

Bekijk nog 2 bronnen

Samenvatting

Nadat vader Dusty (Mark Wahlberg) en stiefvader Brad (Will Ferrell) in de hitkomedie Daddy's Home continu met elkaar op de vuist gingen, lijken ze in dit vervolg eindelijk de strijdbijl begraven te hebben. Samen bereiden de mannen een gezellig kerstfeest voor hun kinderen voor. Als Dusty's vader (Mel Gibson) en Brads vader (John Lithgow) ten tonele verschijnen, komen de familieruzies echter snel weer boven drijven.

Regisseur en acteurs

 • Sean Anders portait

  Sean Anders

  Director

 • Will Ferrell portait

  Will Ferrell

  Brad Whitaker

 • Mark Wahlberg portait

  Mark Wahlberg

  Dusty Mayron

 • Linda Cardellini portait

  Linda Cardellini

  Sara

 • John Cena portait

  John Cena

  Cool Dad

 • John Lithgow portait

  John Lithgow

  Brad's Dad

 • Mel Gibson portait

  Mel Gibson

  Dusty's Dad

 • Owen Vaccaro portait

  Owen Vaccaro

  Dylan

 • Scarlett Estevez portait

  Scarlett Estevez

  Megan

Trailers

Daddy's Home 2

Daddy's Home 2 streamen

Daddy's Home 2 streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Daddy's Home 2 downloaden

Zin om Daddy's Home 2 te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Daddy's Home 2 te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Daddy's Home 2 torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Daddy's Home 2 makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Daddy's Home 2 trailer

Wil je er zeker van zijn dat Daddy's Home 2 jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.