Daddy's Home 2

Daddy's Home 2

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Daddy's Home 2

Moeite met waar je nou Daddy's Home 2 moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Daddy's Home 2

Bekijk nog 3 bronnen

Samenvatting

Papa's Mark Wahlberg en Will Ferrell mogen inmiddels de beste maatjes zijn, daar hebben opa's John Lithgow en vooral de onaardige Mel Gibson helaas geen boodschap aan. Het is aan!

Regisseur en acteurs

 • Sean Anders portait

  Sean Anders

  Director

 • Will Ferrell portait

  Will Ferrell

  Brad Whitaker

 • Mark Wahlberg portait

  Mark Wahlberg

  Dusty Mayron

 • Linda Cardellini portait

  Linda Cardellini

  Sara

 • John Cena portait

  John Cena

  Cool Dad

 • John Lithgow portait

  John Lithgow

  Brad's Dad

 • Mel Gibson portait

  Mel Gibson

  Dusty's Dad

 • Owen Vaccaro portait

  Owen Vaccaro

  Dylan

 • Scarlett Estevez portait

  Scarlett Estevez

  Megan

Trailers

Daddy's Home 2

Op zoek naar Daddy's Home 2? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Daddy's Home 2 streamen

Het streamen van movies als Daddy's Home 2 heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Daddy's Home 2 waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Daddy's Home 2 dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Daddy's Home 2 downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Daddy's Home 2 te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Daddy's Home 2 torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Daddy's Home 2 trailer

Weet je nog niet zeker of Daddy's Home 2 jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.