Daft Punk's Electroma
%
70

Daft Punk's Electroma

Kijk Daft Punk's Electroma

Moeite met waar je nou Daft Punk's Electroma moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Twee robots die mens willen worden dwalen door een naakte wereld. Het begin van de film, een soort existentialistische roadmovie, lijkt weinig hoop te bieden wat hun zoektocht betreft. Langzamerhand krijgt de dwaaltocht van de robots doorheen de woestijn meditatieve allures. Guy-Manuel de Homen-Christo en Thomas Bangalter, beter bekend als het duo Daft Punk, mengen met hun eerste, verbazingwekkende langspeelfilm verschillende genres: "Electroma" situeert zich ergens tussen "Invasion of the body snatchers", "Star Wars", "Bad taste" en "Gerry". Bij dit alles voegt er zich iets ondefinieerbaars: onderbroekenlol wordt feilloos afgewisseld met betekenisvolle, geladen beelden (denk maar aan het vrouwenlichaam dat een duin wordt), maar niet zonder dat de algemene teneur van de film onheilspellend is.

Daft Punk's Electroma

Zin om Daft Punk's Electroma lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De sciencefiction movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Daft Punk's Electroma te bekijken voor je op een rijtje.

Daft Punk's Electroma downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Daft Punk's Electroma downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Daft Punk's Electroma. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Daft Punk's Electroma er ook in SD heel goed uit.

Daft Punk's Electroma streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Daft Punk's Electroma net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Daft Punk's Electroma hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Daft Punk's Electroma helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Daft Punk's Electroma torrent

Denk je dat je om Daft Punk's Electroma te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Daft Punk's Electroma trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Daft Punk's Electroma de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.