Dag
%
86

Dag

Nu kijken

Kijk Dag

Moeite met waar je nou Dag moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Dag

Samenvatting

Dag is een relatietherapeut met de filosofie dat mensen onafhankelijk zouden moeten zijn. Hij moedigt daarom zijn patiënten ook aan deze onafhankelijkheid te realiseren.

Regisseur en acteurs

 • Iben Hjejle portait

  Iben Hjejle

  Juanita

 • Ine F. Jansen portrait

  Ine F. Jansen

  Mia

 • Atle Antonsen portait

  Atle Antonsen

  Dag Refsnes

 • Tuva Novotny portait

  Tuva Novotny

  Eva Holstad

 • MyAnna Buring portait

  MyAnna Buring

  Anne

 • Anders Baasmo Christiansen portait

  Anders Baasmo Christiansen

  Benedikt Skovrand

 • Agnes Kittelsen portait

  Agnes Kittelsen

  Malin Tramell

 • Rolf Lassgård portait

  Rolf Lassgård

  Ernst

 • Rebecka Hemse portait

  Rebecka Hemse

  Rakel

Dag

Wil je Dag kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2010 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Dag streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Dag niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Dag zelfs gratis bekijken.

Dag downloaden

Wil je Dag ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Dag overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Dag torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Dag is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Dag trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Dag de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.