Dag
%
86

Dag

Nu kijken

Kijk Dag

Moeite met waar je nou Dag moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het volledige aanbod voor Dag

Samenvatting

Dag is een relatietherapeut met de filosofie dat mensen onafhankelijk zouden moeten zijn. Hij moedigt daarom zijn patiënten ook aan deze onafhankelijkheid te realiseren.

Regisseur en acteurs

 • Iben Hjejle portait

  Iben Hjejle

  Juanita

 • Ine F. Jansen portait

  Ine F. Jansen

  Mia

 • Atle Antonsen portait

  Atle Antonsen

  Dag Refsnes

 • Tuva Novotny portait

  Tuva Novotny

  Eva Holstad

 • MyAnna Buring portait

  MyAnna Buring

  Anne

 • Anders Baasmo Christiansen portait

  Anders Baasmo Christiansen

  Benedikt Skovrand

 • Agnes Kittelsen portait

  Agnes Kittelsen

  Malin Tramell

 • Rolf Lassgård portait

  Rolf Lassgård

  Ernst

 • Rebecka Hemse portait

  Rebecka Hemse

  Rakel

Dag

Wil je Dag kijken? De movie van Iben Hjejle uit 2010 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Dag op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Dag met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Dag downloaden

Het downloaden van Dag is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Dag ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Dag streamen

Het streamen van Dag heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Dag online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Dag kijkt. Ideaal!

Dag torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Dag. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Dag trailer

Bekijk eerst even de trailer van Dag voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.