Dag
%
86

Dag

Nu kijken

Kijk Dag

Moeite met waar je nou Dag moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Dag

Samenvatting

Dag is een relatietherapeut met de filosofie dat mensen onafhankelijk zouden moeten zijn. Hij moedigt daarom zijn patiënten ook aan deze onafhankelijkheid te realiseren.

Regisseur en acteurs

 • Iben Hjejle portait

  Iben Hjejle

  Juanita

 • Ine F. Jansen portrait

  Ine F. Jansen

  Mia

 • Atle Antonsen portait

  Atle Antonsen

  Dag Refsnes

 • Tuva Novotny portait

  Tuva Novotny

  Eva Holstad

 • MyAnna Buring portait

  MyAnna Buring

  Anne

 • Anders Baasmo Christiansen portait

  Anders Baasmo Christiansen

  Benedikt Skovrand

 • Agnes Kittelsen portait

  Agnes Kittelsen

  Malin Tramell

 • Rolf Lassgård portait

  Rolf Lassgård

  Ernst

 • Rebecka Hemse portait

  Rebecka Hemse

  Rakel

Dag

Benieuwd naar Dag? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Dag kunt bekijken.

Dag streamen

Wil je Dag streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Dag gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Dag downloaden

movies als Dag kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Dag. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Dag. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Dag torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Dag te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Dag trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Dag je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!