Dagen zonder Lief
%
71

Dagen zonder Lief

Nu kijken

Kijk Dagen zonder Lief

Moeite met waar je nou Dagen zonder Lief moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Dagen zonder Lief

Samenvatting

'Dagen zonder lief' vertelt het verhaal van vijf vrienden van vroeger. Zwarte Kelly (Wine Dierickx) keert terug van een lang verblijf in het buitenland. Ze moet haar moeder iets vragen. Frederic (Jeroen Perceval) verhuist binnenkort met zijn rijk lief naar Brussel. Hij gaat er werken bij zijn schoonvader. Kurt (Pieter Genard), de beste maat van Frederic, is samen met Blonde Kelly (An Miller). Ze hebben een tuin, een hond en een kindje. Kurt zit met iets in zijn hoofd. Niek heeft nog altijd zijn café en nestelt zich in de jonge meisjes. Frederic, Kurt, Niek, Zwarte Kelly en Blonde Kelly terug bijeen: plooien en buigen, trekken en duwen, praten en zwijgen. Vroeger een veelvoud aan vriendschap, maar nu, bijna onzichtbaar, vrienden van vroeger. Want nieuwe verf pakt niet op oude verf.

Dagen zonder Lief

Benieuwd naar Dagen zonder Lief? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Dagen zonder Lief draait.

Dagen zonder Lief in de bioscoop

Dagen zonder Lief draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Dagen zonder Lief.

Dagen zonder Lief streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Dagen zonder Lief te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Dagen zonder Lief een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Dagen zonder Lief zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Dagen zonder Lief torrent

Op zoek naar een torrent van Dagen zonder Lief? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Dagen zonder Lief zonder zorgen.

Dagen zonder Lief downloaden

Als Dagen zonder Lief binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Dagen zonder Lief trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Dagen zonder Lief de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.