Dags
%
61

Dags

Kijk Dags

Moeite met waar je nou Dags moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

"Dag" is an Australian term for filthy wool on the hindquarters of a sheep. It also is a slang term for an uncouth person. Therefore this film is a look at several uncouth individuals. The men are all beer drinkers and dopers who wear Hawaiian shirts, long socks, and sandals. The women are all in tank tops and hot pants and constantly after sex, but never enjoy it. One of the men gets a wild idea to get in the Guiness Book of Records by having one of his mates rob his video store every night. During one of these robberies, the robber "kidnaps" a customer and begins a romance. Meanwhile all of the other "dags" are sleeping with one another behind each other's backs.

Dags

Wil je Dags kijken? De movie vanuit 1998 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Dags op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Dags met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Dags downloaden

Het downloaden van Dags is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Dags ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Dags streamen

Het streamen van Dags heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Dags online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Dags kijkt. Ideaal!

Dags torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Dags. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Dags trailer

Bekijk eerst even de trailer van Dags voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.