La Femme De La Plaque Argentique
%
65

La Femme De La Plaque Argentique

Kijk La Femme De La Plaque Argentique

Moeite met waar je nou La Femme De La Plaque Argentique moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

A former fashion photographer, Stephane works obsessively in an old 19th century photography technique, said to have given eternal after-life to the souls of the people whose image it captured. Jean, a young man desperate for inspiration in his life, becomes Stephane’s assistant. He quickly feels captured himself, by Marie, Stephane’s only daughter and model. But after Marie takes a mysterious fall one evening, the difference between image and reality becomes much harder to decipher.

Regisseur en acteurs

 • Kiyoshi Kurosawa portait

  Kiyoshi Kurosawa

  Director

 • Tahar Rahim portait

  Tahar Rahim

  Jean

 • Mathieu Amalric portait

  Mathieu Amalric

  Actor

 • Olivier Gourmet portait

  Olivier Gourmet

  Stephane

 • Malik Zidi portait

  Malik Zidi

  Actor

 • Constance Rousseau portrait

  Constance Rousseau

  Marie

La Femme De La Plaque Argentique

Wil je La Femme De La Plaque Argentique kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2016 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

La Femme De La Plaque Argentique streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je La Femme De La Plaque Argentique niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je La Femme De La Plaque Argentique zelfs gratis bekijken.

La Femme De La Plaque Argentique downloaden

Wil je La Femme De La Plaque Argentique ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je La Femme De La Plaque Argentique overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

La Femme De La Plaque Argentique torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van La Femme De La Plaque Argentique is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

La Femme De La Plaque Argentique trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of La Femme De La Plaque Argentique de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.