La Femme De La Plaque Argentique
%
65

La Femme De La Plaque Argentique

Kijk La Femme De La Plaque Argentique

Moeite met waar je nou La Femme De La Plaque Argentique moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

A former fashion photographer, Stephane works obsessively in an old 19th century photography technique, said to have given eternal after-life to the souls of the people whose image it captured. Jean, a young man desperate for inspiration in his life, becomes Stephane’s assistant. He quickly feels captured himself, by Marie, Stephane’s only daughter and model. But after Marie takes a mysterious fall one evening, the difference between image and reality becomes much harder to decipher.

Regisseur en acteurs

 • Kiyoshi Kurosawa portait

  Kiyoshi Kurosawa

  Director

 • Tahar Rahim portait

  Tahar Rahim

  Jean

 • Mathieu Amalric portait

  Mathieu Amalric

  Actor

 • Olivier Gourmet portait

  Olivier Gourmet

  Stephane

 • Malik Zidi portait

  Malik Zidi

  Actor

 • Constance Rousseau portrait

  Constance Rousseau

  Marie

La Femme De La Plaque Argentique

Wil je La Femme De La Plaque Argentique kijken? De movie van Kiyoshi Kurosawa uit 2016 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om La Femme De La Plaque Argentique op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om La Femme De La Plaque Argentique met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

La Femme De La Plaque Argentique downloaden

Het downloaden van La Femme De La Plaque Argentique is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je La Femme De La Plaque Argentique ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

La Femme De La Plaque Argentique streamen

Het streamen van La Femme De La Plaque Argentique heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je La Femme De La Plaque Argentique online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar La Femme De La Plaque Argentique kijkt. Ideaal!

La Femme De La Plaque Argentique torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van La Femme De La Plaque Argentique. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

La Femme De La Plaque Argentique trailer

Bekijk eerst even de trailer van La Femme De La Plaque Argentique voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.