Daisy
%
80

Daisy

Kijk Daisy

Moeite met waar je nou Daisy moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Daisy depicts the last days of a thirteen-year-old girl Daisy (Hattie Gotobed), who suffers from severe Epidermolysis Bullosa (EB) and by chance meets Stinky aka Peter (Max Brown), a British Iraq war veteran who suffers from drug addiction. Like Peter Pan, Stinky is stuck in Neverland and like Wendy; Daisy inspires him to change his ways. She helps him learn to appreciate life, find home, but most importantly find love, something that she will never experience.

Daisy

Zin om Daisy lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Daisy te bekijken voor je op een rijtje.

Daisy downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Daisy downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Daisy. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Daisy er ook in SD heel goed uit.

Daisy streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Daisy net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Daisy hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Daisy helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Daisy torrent

Denk je dat je om Daisy te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Daisy trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Daisy de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.