Daisy
%
80

Daisy

Kijk Daisy

Moeite met waar je nou Daisy moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Daisy depicts the last days of a thirteen-year-old girl Daisy (Hattie Gotobed), who suffers from severe Epidermolysis Bullosa (EB) and by chance meets Stinky aka Peter (Max Brown), a British Iraq war veteran who suffers from drug addiction. Like Peter Pan, Stinky is stuck in Neverland and like Wendy; Daisy inspires him to change his ways. She helps him learn to appreciate life, find home, but most importantly find love, something that she will never experience.

Daisy

Wil je Daisy kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2016 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Daisy streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Daisy niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Daisy zelfs gratis bekijken.

Daisy downloaden

Wil je Daisy ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Daisy overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Daisy torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Daisy is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Daisy trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Daisy de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.