Dam Street
%
69

Dam Street

Kijk Dam Street

Moeite met waar je nou Dam Street moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Loneliness, saving face, and public mores. In 1983 in China, Yun is a bright schoolgirl who gets pregnant. She's expelled, her boyfriend leaves town, and her mother arranges the baby's adoption, telling Yun the child died at birth. Ten years later, Yun sings pop songs in a dive, takes the occasional married lover, and lives with her mother, a teacher. The mother tutors a student, Xiao-yong, a lad of ten, who becomes attached to Yun. Yun's mother discovers who the boy's really is and a struggle begins. Should he be told; should Yun reclaim him; does her mother's opinion matter; what about the woman who's raised him? Is there room in a Chinese town for a woman to breathe? Written by

Dam Street

Zin om Dam Street lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Dam Street te bekijken voor je op een rijtje.

Dam Street downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Dam Street downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Dam Street. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Dam Street er ook in SD heel goed uit.

Dam Street streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Dam Street net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Dam Street hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Dam Street helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Dam Street torrent

Denk je dat je om Dam Street te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Dam Street trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Dam Street de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.