Dan in Real Life
%
68

Dan in Real Life

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Dan in Real Life

Moeite met waar je nou Dan in Real Life moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Dan in Real Life

Samenvatting

Alleenstaande vader Dan Burns schrijft een succesvolle column over opvoeden, maar zelf bakt hij er niks van. Tot overmaat van ramp wordt hij ook nog eens verliefd op de vriendin van zijn broer.

Regisseur en acteurs

 • Peter Hedges portrait

  Peter Hedges

  director

 • Jessica Hecht portrait

  Jessica Hecht

  actor

 • Emily Blunt portrait

  Emily Blunt

  actor

 • Norbert Leo Butz portrait

  Norbert Leo Butz

  actor

 • John Mahoney portrait

  John Mahoney

  actor

 • Dianne Wiest portrait

  Dianne Wiest

  actor

 • Marlene Lawston portrait

  Marlene Lawston

  actor

 • Britt Robertson portrait

  Britt Robertson

  actor

 • Alison Pill portrait

  Alison Pill

  actor

 • Dane Cook portrait

  Dane Cook

  actor

 • Juliette Binoche portrait

  Juliette Binoche

  actor

 • Steve Carell portrait

  Steve Carell

  actor

Trailers

Dan in Real Life

Benieuwd naar Dan in Real Life? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Dan in Real Life draait.

Dan in Real Life in de bioscoop

Dan in Real Life draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Dan in Real Life.

Dan in Real Life streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Dan in Real Life te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Dan in Real Life een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Dan in Real Life zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Dan in Real Life torrent

Op zoek naar een torrent van Dan in Real Life? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Dan in Real Life zonder zorgen.

Dan in Real Life downloaden

Als Dan in Real Life binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Dan in Real Life trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Dan in Real Life de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.