Dan in Real Life
%
68

Dan in Real Life

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Dan in Real Life

Moeite met waar je nou Dan in Real Life moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Dan in Real Life

Samenvatting

Alleenstaande vader Dan Burns schrijft een succesvolle column over opvoeden, maar zelf bakt hij er niks van. Tot overmaat van ramp wordt hij ook nog eens verliefd op de vriendin van zijn broer.

Regisseur en acteurs

 • Peter Hedges portrait

  Peter Hedges

  director

 • Jessica Hecht portrait

  Jessica Hecht

  actor

 • Emily Blunt portrait

  Emily Blunt

  actor

 • Norbert Leo Butz portrait

  Norbert Leo Butz

  actor

 • John Mahoney portrait

  John Mahoney

  actor

 • Dianne Wiest portrait

  Dianne Wiest

  actor

 • Marlene Lawston portrait

  Marlene Lawston

  actor

 • Britt Robertson portrait

  Britt Robertson

  actor

 • Alison Pill portrait

  Alison Pill

  actor

 • Dane Cook portrait

  Dane Cook

  actor

 • Juliette Binoche portrait

  Juliette Binoche

  actor

 • Steve Carell portrait

  Steve Carell

  actor

Trailers

Dan in Real Life

Op zoek naar Dan in Real Life? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Dan in Real Life streamen

Het streamen van movies als Dan in Real Life heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Dan in Real Life waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Dan in Real Life dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Dan in Real Life downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Dan in Real Life te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Dan in Real Life torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Dan in Real Life trailer

Weet je nog niet zeker of Dan in Real Life jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.