Dance Academy: The Movie
%
70

Dance Academy: The Movie

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Dance Academy: The Movie

Moeite met waar je nou Dance Academy: The Movie moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Dance Academy: The Movie

Bekijk nog 10 bronnen

Samenvatting

Tara Webster leek een van de beste balletdanseressen van haar generatie te worden, maar toen liep ze een zware blessure op. De afgelopen achttien maanden heeft ze haar best gedaan om zich te verzoenen met een leven als student aan de universiteit. Ze droomt echter nog steeds van een carrière als ballerina. Op een dag besluit ze, eigenlijk tegen beter weten in, een comeback te maken. Ze laat haar leven en liefde achter in Sydney en reist naar New York. Maar daar wordt ze bij iedere auditie afgewezen; de regels van de balletwereld blijken keihard. Na verloop van tijd beseft Tara dat ze eerst zichzelf zal moeten vinden en vertrouwen. Anders bestaat het risico dat haar droom haar alles kost wat echt belangrijk voor haar is...

Regisseur en acteurs

 • Jeffrey Walker portrait

  Jeffrey Walker

  Director

 • Nine Meijer portrait

  Nine Meijer

  Actor

 • Canick Hermans portrait

  Canick Hermans

  Actor

 • Trevor Reekers portrait

  Trevor Reekers

  Actor

 • Desi van Doeveren portrait

  Desi van Doeveren

  Actor

 • Juliann Ubbergen portrait

  Juliann Ubbergen

  Actor

 • Hymke de Vries portrait

  Hymke de Vries

  Actor

 • Rick Sessink portrait

  Rick Sessink

  Actor

 • Johnny Kraaijkamp jr. portrait

  Johnny Kraaijkamp jr.

  Actor

 • Ellen Evers portrait

  Ellen Evers

  Actor

 • Jonathan Demoor portrait

  Jonathan Demoor

  Actor

Trailers

Dance Academy: The Movie

Benieuwd naar Dance Academy: The Movie? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Dance Academy: The Movie kunt bekijken.

Dance Academy: The Movie streamen

Wil je Dance Academy: The Movie streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Dance Academy: The Movie gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Dance Academy: The Movie downloaden

movies als Dance Academy: The Movie kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Dance Academy: The Movie. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Dance Academy: The Movie. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Dance Academy: The Movie torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Dance Academy: The Movie te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Dance Academy: The Movie trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Dance Academy: The Movie je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!