Dance Academy: The Movie
%
70

Dance Academy: The Movie

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Dance Academy: The Movie

Moeite met waar je nou Dance Academy: The Movie moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Dance Academy: The Movie

Bekijk nog 10 bronnen

Samenvatting

Tara Webster leek een van de beste balletdanseressen van haar generatie te worden, maar toen liep ze een zware blessure op. De afgelopen achttien maanden heeft ze haar best gedaan om zich te verzoenen met een leven als student aan de universiteit. Ze droomt echter nog steeds van een carrière als ballerina. Op een dag besluit ze, eigenlijk tegen beter weten in, een comeback te maken. Ze laat haar leven en liefde achter in Sydney en reist naar New York. Maar daar wordt ze bij iedere auditie afgewezen; de regels van de balletwereld blijken keihard. Na verloop van tijd beseft Tara dat ze eerst zichzelf zal moeten vinden en vertrouwen. Anders bestaat het risico dat haar droom haar alles kost wat echt belangrijk voor haar is...

Regisseur en acteurs

 • Jeffrey Walker portrait

  Jeffrey Walker

  Director

 • Nine Meijer portrait

  Nine Meijer

  Actor

 • Canick Hermans portrait

  Canick Hermans

  Actor

 • Trevor Reekers portrait

  Trevor Reekers

  Actor

 • Desi van Doeveren portrait

  Desi van Doeveren

  Actor

 • Juliann Ubbergen portrait

  Juliann Ubbergen

  Actor

 • Hymke de Vries portrait

  Hymke de Vries

  Actor

 • Rick Sessink portrait

  Rick Sessink

  Actor

 • Johnny Kraaijkamp jr. portrait

  Johnny Kraaijkamp jr.

  Actor

 • Ellen Evers portrait

  Ellen Evers

  Actor

 • Jonathan Demoor portrait

  Jonathan Demoor

  Actor

Trailers

Dance Academy: The Movie

Veel gehoord over Dance Academy: The Movie en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Dance Academy: The Movie heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Dance Academy: The Movie streamen

Wil je Dance Academy: The Movie, de movie met Nine Meijer, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Dance Academy: The Movie zelfs gratis kijken.

Dance Academy: The Movie downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Dance Academy: The Movie ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Dance Academy: The Movie er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Dance Academy: The Movie torrent

Op zoek naar een torrent van Dance Academy: The Movie? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Dance Academy: The Movie te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Dance Academy: The Movie trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Dance Academy: The Movie. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.