Dance Academy: The Movie
%
70

Dance Academy: The Movie

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Dance Academy: The Movie

Moeite met waar je nou Dance Academy: The Movie moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Dance Academy: The Movie

Bekijk nog 9 bronnen

Samenvatting

Tara Webster leek een van de beste balletdanseressen van haar generatie te worden, maar toen liep ze een zware blessure op. De afgelopen achttien maanden heeft ze haar best gedaan om zich te verzoenen met een leven als student aan de universiteit. Ze droomt echter nog steeds van een carrière als ballerina. Op een dag besluit ze, eigenlijk tegen beter weten in, een comeback te maken. Ze laat haar leven en liefde achter in Sydney en reist naar New York. Maar daar wordt ze bij iedere auditie afgewezen; de regels van de balletwereld blijken keihard. Na verloop van tijd beseft Tara dat ze eerst zichzelf zal moeten vinden en vertrouwen. Anders bestaat het risico dat haar droom haar alles kost wat echt belangrijk voor haar is...

Regisseur en acteurs

 • Jeffrey Walker portrait

  Jeffrey Walker

  Director

 • Nine Meijer portrait

  Nine Meijer

  Actor

 • Canick Hermans portrait

  Canick Hermans

  Actor

 • Trevor Reekers portrait

  Trevor Reekers

  Actor

 • Desi van Doeveren portrait

  Desi van Doeveren

  Actor

 • Juliann Ubbergen portrait

  Juliann Ubbergen

  Actor

 • Hymke de Vries portrait

  Hymke de Vries

  Actor

 • Rick Sessink portrait

  Rick Sessink

  Actor

 • Johnny Kraaijkamp jr. portrait

  Johnny Kraaijkamp jr.

  Actor

 • Ellen Evers portrait

  Ellen Evers

  Actor

 • Jonathan Demoor portrait

  Jonathan Demoor

  Actor

Trailers

Dance Academy: The Movie

Zin om Dance Academy: The Movie lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Dance Academy: The Movie te bekijken voor je op een rijtje.

Dance Academy: The Movie downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Dance Academy: The Movie downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Dance Academy: The Movie. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Dance Academy: The Movie er ook in SD heel goed uit.

Dance Academy: The Movie streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Dance Academy: The Movie net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Dance Academy: The Movie hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Dance Academy: The Movie helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Dance Academy: The Movie torrent

Denk je dat je om Dance Academy: The Movie te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Dance Academy: The Movie trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Dance Academy: The Movie de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.