Dancer and the Dame
%
47

Dancer and the Dame

Nu kijken

Kijk Dancer and the Dame

Moeite met waar je nou Dancer and the Dame moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Dancer and the Dame

Samenvatting

Rick Dancer (Billy Gardell) is een uitgebluste detective, die het leven niet meer ziet zitten. Totdat hij door Nicole (Eva Larue) wordt gekoppeld aan politiehond Princess. Princess motiveert Dancer en zorgt voor de ultieme turn-around in zijn leven. Dancer doet het zelfde voor Princess "The Dame". Een heerlijke feel-good film voor de hele familie.

Dancer and the Dame

Dancer and the Dame streamen

Dancer and the Dame streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Dancer and the Dame downloaden

Zin om Dancer and the Dame te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Dancer and the Dame te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Dancer and the Dame torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Dancer and the Dame makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Dancer and the Dame trailer

Wil je er zeker van zijn dat Dancer and the Dame jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.