Dancing Dreams
%
75

Dancing Dreams

Nu kijken

Kijk Dancing Dreams

Moeite met waar je nou Dancing Dreams moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Dancing Dreams

Samenvatting

In 2008, enkele maanden voor haar dood, heeft Pina Bausch besloten om haar beroemde stuk ‘Kontakthof’ te hervatten. Ze vroeg hiervoor niet haar dansgezelschap, maar liet haar stuk opvoeren door jongeren van 14 tot 18 jaar. Deze jongeren hadden nog niet eerder gedanst of op het toneel gestaan. ‘Dancing dreams’ vertelt hun verhaal. Pina Bausch stierf in 2009. De film is een getuigenis van haar revolutionaire werk

Regisseur en acteurs

 • Anne Linsel portrait

  Anne Linsel

  Director

 • Pina Bausch portait

  Pina Bausch

  Actor

 • Jo-Ann Endicott portrait

  Jo-Ann Endicott

  Actor

 • Bénédicte Billiet portrait

  Bénédicte Billiet

  Actor

Dancing Dreams

Wil je Dancing Dreams kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2011 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Dancing Dreams streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Dancing Dreams niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Dancing Dreams zelfs gratis bekijken.

Dancing Dreams downloaden

Wil je Dancing Dreams ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Dancing Dreams overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Dancing Dreams torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Dancing Dreams is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Dancing Dreams trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Dancing Dreams de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.