Dancing Dreams
%
75

Dancing Dreams

Nu kijken

Kijk Dancing Dreams

Moeite met waar je nou Dancing Dreams moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Dancing Dreams

Samenvatting

In 2008, enkele maanden voor haar dood, heeft Pina Bausch besloten om haar beroemde stuk ‘Kontakthof’ te hervatten. Ze vroeg hiervoor niet haar dansgezelschap, maar liet haar stuk opvoeren door jongeren van 14 tot 18 jaar. Deze jongeren hadden nog niet eerder gedanst of op het toneel gestaan. ‘Dancing dreams’ vertelt hun verhaal. Pina Bausch stierf in 2009. De film is een getuigenis van haar revolutionaire werk

Regisseur en acteurs

 • Anne Linsel portrait

  Anne Linsel

  Director

 • Pina Bausch portait

  Pina Bausch

  Actor

 • Jo-Ann Endicott portrait

  Jo-Ann Endicott

  Actor

 • Bénédicte Billiet portrait

  Bénédicte Billiet

  Actor

Dancing Dreams

Wil je Dancing Dreams kijken? De movie van Anne Linsel uit 2011 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Dancing Dreams op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Dancing Dreams met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Dancing Dreams downloaden

Het downloaden van Dancing Dreams is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Dancing Dreams ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Dancing Dreams streamen

Het streamen van Dancing Dreams heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Dancing Dreams online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Dancing Dreams kijkt. Ideaal!

Dancing Dreams torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Dancing Dreams. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Dancing Dreams trailer

Bekijk eerst even de trailer van Dancing Dreams voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.