Dancing Dreams
%
75

Dancing Dreams

Nu kijken

Kijk Dancing Dreams

Moeite met waar je nou Dancing Dreams moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Dancing Dreams

Samenvatting

In 2008, enkele maanden voor haar dood, heeft Pina Bausch besloten om haar beroemde stuk ‘Kontakthof’ te hervatten. Ze vroeg hiervoor niet haar dansgezelschap, maar liet haar stuk opvoeren door jongeren van 14 tot 18 jaar. Deze jongeren hadden nog niet eerder gedanst of op het toneel gestaan. ‘Dancing dreams’ vertelt hun verhaal. Pina Bausch stierf in 2009. De film is een getuigenis van haar revolutionaire werk

Regisseur en acteurs

 • Anne Linsel portrait

  Anne Linsel

  Director

 • Pina Bausch portait

  Pina Bausch

  Actor

 • Jo-Ann Endicott portrait

  Jo-Ann Endicott

  Actor

 • Bénédicte Billiet portrait

  Bénédicte Billiet

  Actor

Dancing Dreams

Zin om Dancing Dreams lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De documentaire movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Dancing Dreams te bekijken voor je op een rijtje.

Dancing Dreams downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Dancing Dreams downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Dancing Dreams. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Dancing Dreams er ook in SD heel goed uit.

Dancing Dreams streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Dancing Dreams net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Dancing Dreams hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Dancing Dreams helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Dancing Dreams torrent

Denk je dat je om Dancing Dreams te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Dancing Dreams trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Dancing Dreams de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.