Dancing in Dulais
%
62

Dancing in Dulais

Kijk Dancing in Dulais

Moeite met waar je nou Dancing in Dulais moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Dancing in Dulias was made by members of Lesbians and Gays Support the Miners (LGSM) and Lesbians Against Pit Closures during and immediate after the 1984/85 minders strike. Like the forthcoming movie, Pride, it documents the interactions between lesbians and gay men and the miners and their families in Dulais in South Wales - only this time it's the real thing. As well as some memorable footage that includes the Blaenant Lodge banner leading the 1985 Lesbian and Gay Pride march and LGSM members struggling with bingo at the local community hall, the film documents the wider political impact of this seemingly unlikely alliance. (cont. http://www.cambridgefilmfestival.org.uk/films/2014/dancing-in-dulais#sthash.HScQCj7E.dpuf)

Dancing in Dulais

Zin om Dancing in Dulais lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De documentaire movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Dancing in Dulais te bekijken voor je op een rijtje.

Dancing in Dulais downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Dancing in Dulais downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Dancing in Dulais. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Dancing in Dulais er ook in SD heel goed uit.

Dancing in Dulais streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Dancing in Dulais net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Dancing in Dulais hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Dancing in Dulais helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Dancing in Dulais torrent

Denk je dat je om Dancing in Dulais te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Dancing in Dulais trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Dancing in Dulais de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.