Dancing in Dulais
%
62

Dancing in Dulais

Kijk Dancing in Dulais

Moeite met waar je nou Dancing in Dulais moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Dancing in Dulias was made by members of Lesbians and Gays Support the Miners (LGSM) and Lesbians Against Pit Closures during and immediate after the 1984/85 minders strike. Like the forthcoming movie, Pride, it documents the interactions between lesbians and gay men and the miners and their families in Dulais in South Wales - only this time it's the real thing. As well as some memorable footage that includes the Blaenant Lodge banner leading the 1985 Lesbian and Gay Pride march and LGSM members struggling with bingo at the local community hall, the film documents the wider political impact of this seemingly unlikely alliance. (cont. http://www.cambridgefilmfestival.org.uk/films/2014/dancing-in-dulais#sthash.HScQCj7E.dpuf)

Dancing in Dulais

Wil je Dancing in Dulais kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 1986 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Dancing in Dulais streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Dancing in Dulais niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Dancing in Dulais zelfs gratis bekijken.

Dancing in Dulais downloaden

Wil je Dancing in Dulais ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Dancing in Dulais overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Dancing in Dulais torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Dancing in Dulais is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Dancing in Dulais trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Dancing in Dulais de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.