Dancing in Jaffa
%
65

Dancing in Jaffa

Bekijk de trailer

Kijk Dancing in Jaffa

Moeite met waar je nou Dancing in Jaffa moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Pierre Dulaine, gelauwerd ballroomdanser, keert terug naar zijn geboorteplaats Jaffa/Tel Aviv. Met een dansproject op de scholen in Jaffa wil hij Palestijnse en Joodse kinderen samenbrengen. Dans zal vooroordelen en politieke en culturele grenzen moeten wegvagen. Door de ogen van de kinderen maakt regisseur Hilla Medalia de kijker deelgenoot van dit experiment.

Regisseur en acteurs

 • Hilla Medalia portrait

  Hilla Medalia

  Director

 • Pierre Dulaine portrait

  Pierre Dulaine

  Himself

 • Yvonne Marceau portrait

  Yvonne Marceau

  Actor

 • Noor Gabai portrait

  Noor Gabai

  Actor

 • Alaa Bubali portrait

  Alaa Bubali

  Actor

 • Lois Dana portrait

  Lois Dana

  Actor

 • Rachel Gueta portrait

  Rachel Gueta

  Actor

Trailers

Dancing in Jaffa

Zin om Dancing in Jaffa lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De documentaire movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Dancing in Jaffa te bekijken voor je op een rijtje.

Dancing in Jaffa downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Dancing in Jaffa downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Dancing in Jaffa. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Dancing in Jaffa er ook in SD heel goed uit.

Dancing in Jaffa streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Dancing in Jaffa net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Dancing in Jaffa hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Dancing in Jaffa helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Dancing in Jaffa torrent

Denk je dat je om Dancing in Jaffa te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Dancing in Jaffa trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Dancing in Jaffa de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.