Dancing in Jaffa
%
65

Dancing in Jaffa

Bekijk de trailer

Kijk Dancing in Jaffa

Moeite met waar je nou Dancing in Jaffa moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Pierre Dulaine, gelauwerd ballroomdanser, keert terug naar zijn geboorteplaats Jaffa/Tel Aviv. Met een dansproject op de scholen in Jaffa wil hij Palestijnse en Joodse kinderen samenbrengen. Dans zal vooroordelen en politieke en culturele grenzen moeten wegvagen. Door de ogen van de kinderen maakt regisseur Hilla Medalia de kijker deelgenoot van dit experiment.

Regisseur en acteurs

 • Hilla Medalia portrait

  Hilla Medalia

  Director

 • Pierre Dulaine portrait

  Pierre Dulaine

  Himself

 • Yvonne Marceau portrait

  Yvonne Marceau

  Actor

 • Noor Gabai portrait

  Noor Gabai

  Actor

 • Alaa Bubali portrait

  Alaa Bubali

  Actor

 • Lois Dana portrait

  Lois Dana

  Actor

 • Rachel Gueta portrait

  Rachel Gueta

  Actor

Trailers

Dancing in Jaffa

Wil je Dancing in Jaffa kijken? De movie van Hilla Medalia uit 2015 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Dancing in Jaffa op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Dancing in Jaffa met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Dancing in Jaffa downloaden

Het downloaden van Dancing in Jaffa is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Dancing in Jaffa ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Dancing in Jaffa streamen

Het streamen van Dancing in Jaffa heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Dancing in Jaffa online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Dancing in Jaffa kijkt. Ideaal!

Dancing in Jaffa torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Dancing in Jaffa. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Dancing in Jaffa trailer

Bekijk eerst even de trailer van Dancing in Jaffa voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.