Dancing in Jaffa
%
65

Dancing in Jaffa

Bekijk de trailer

Kijk Dancing in Jaffa

Moeite met waar je nou Dancing in Jaffa moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Pierre Dulaine, gelauwerd ballroomdanser, keert terug naar zijn geboorteplaats Jaffa/Tel Aviv. Met een dansproject op de scholen in Jaffa wil hij Palestijnse en Joodse kinderen samenbrengen. Dans zal vooroordelen en politieke en culturele grenzen moeten wegvagen. Door de ogen van de kinderen maakt regisseur Hilla Medalia de kijker deelgenoot van dit experiment.

Regisseur en acteurs

 • Hilla Medalia portrait

  Hilla Medalia

  Director

 • Pierre Dulaine portrait

  Pierre Dulaine

  Himself

 • Yvonne Marceau portrait

  Yvonne Marceau

  Actor

 • Noor Gabai portrait

  Noor Gabai

  Actor

 • Alaa Bubali portrait

  Alaa Bubali

  Actor

 • Lois Dana portrait

  Lois Dana

  Actor

 • Rachel Gueta portrait

  Rachel Gueta

  Actor

Trailers

Dancing in Jaffa

Benieuwd naar Dancing in Jaffa? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Dancing in Jaffa kunt bekijken.

Dancing in Jaffa streamen

Wil je Dancing in Jaffa streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Dancing in Jaffa gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Dancing in Jaffa downloaden

movies als Dancing in Jaffa kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Dancing in Jaffa. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Dancing in Jaffa. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Dancing in Jaffa torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Dancing in Jaffa te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Dancing in Jaffa trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Dancing in Jaffa je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!