Dangerous Attraction
%
37

Dangerous Attraction

Kijk Dangerous Attraction

Moeite met waar je nou Dangerous Attraction moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Allison heeft alles wat ze wil in het leven, een fantastische baan met veel verantwoordelijkheid en twee mannen die interesse tonen in haar. Neil heeft ze in een extravagante nachtclub ontmoet. Hij is arrogant en agressief, maar toch lukt het haar niet hem te weerstaan. De andere man in haar leven is Dan. Hij werkt als boekhouder in hetzelfde bedrijf als haar, en is in tegenstelling tot Neil vriendelijk en lief. De enige gelijkenis die de mannen hebben, is hun uiterlijk. Zonder het te beseffen, raakt Allison verstrikt in een gevaarlijk en obsessief spel van passie dat leidt tot moord.

Dangerous Attraction

Dangerous Attraction streamen

Dangerous Attraction streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Dangerous Attraction downloaden

Zin om Dangerous Attraction te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Dangerous Attraction te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Dangerous Attraction torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Dangerous Attraction makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Dangerous Attraction trailer

Wil je er zeker van zijn dat Dangerous Attraction jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.