Dangerous Liaisons
%
77

Dangerous Liaisons

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Dangerous Liaisons

Moeite met waar je nou Dangerous Liaisons moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Dangerous Liaisons

Samenvatting

Frankrijk, 1788. De verveelde markiezin De Merteuil vraagt haar ex-geliefde Vicomte de Valmont om een gunst. Haar ex-echtgenoot gaat trouwen met de jonge aantrekkelijke Cecile de Volanges. De markiezin wil graag dat Valmont Cecile verleidt vlak voor haar trouwdag. Maar Valmont heeft een andere uitdaging in gedachten: Madame de Tourvel, een mooie, maar getrouwde vrouw. De markiezin daagt Valmont uit, ze gelooft niet dat hij in staat is haar te verleiden. Lukt het wel, dan is de beloning een laatste nacht met haar.

Regisseur en acteurs

 • Stephen Frears portait

  Stephen Frears

  Director

 • Glenn Close portait

  Glenn Close

  Marquise Isabelle de Merteuil

 • John Malkovich portait

  John Malkovich

  Vicomte Sébastien de Valmont

 • Michelle Pfeiffer portait

  Michelle Pfeiffer

  Madame Marie de Tourvel

 • Swoosie Kurtz portait

  Swoosie Kurtz

  Madame de Volanges

 • Keanu Reeves portait

  Keanu Reeves

  Le Chevalier Raphael Danceny

 • Mildred Natwick portait

  Mildred Natwick

  Madame de Rosemonde

 • Uma Thurman portait

  Uma Thurman

  Cécile de Volanges

 • Peter Capaldi portait

  Peter Capaldi

  Azolan

 • Joe Sheridan portait

  Joe Sheridan

  Georges

 • Valerie Gogan portrait

  Valerie Gogan

  Julie

 • Laura Benson portrait

  Laura Benson

  Emilie

 • Joanna Pavlis portrait

  Joanna Pavlis

  Adèle

Trailers

Dangerous Liaisons

Op zoek naar Dangerous Liaisons? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Dangerous Liaisons streamen

Het streamen van movies als Dangerous Liaisons heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Dangerous Liaisons waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Dangerous Liaisons dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Dangerous Liaisons downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Dangerous Liaisons te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Dangerous Liaisons torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Dangerous Liaisons trailer

Weet je nog niet zeker of Dangerous Liaisons jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.