Dangerous Liaisons
%
77

Dangerous Liaisons

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Dangerous Liaisons

Moeite met waar je nou Dangerous Liaisons moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Dangerous Liaisons

Samenvatting

Frankrijk, 1788. De verveelde markiezin De Merteuil vraagt haar ex-geliefde Vicomte de Valmont om een gunst. Haar ex-echtgenoot gaat trouwen met de jonge aantrekkelijke Cecile de Volanges. De markiezin wil graag dat Valmont Cecile verleidt vlak voor haar trouwdag. Maar Valmont heeft een andere uitdaging in gedachten: Madame de Tourvel, een mooie, maar getrouwde vrouw. De markiezin daagt Valmont uit, ze gelooft niet dat hij in staat is haar te verleiden. Lukt het wel, dan is de beloning een laatste nacht met haar.

Regisseur en acteurs

 • Stephen Frears portait

  Stephen Frears

  Director

 • Glenn Close portait

  Glenn Close

  Marquise Isabelle de Merteuil

 • John Malkovich portait

  John Malkovich

  Vicomte Sébastien de Valmont

 • Michelle Pfeiffer portait

  Michelle Pfeiffer

  Madame Marie de Tourvel

 • Swoosie Kurtz portait

  Swoosie Kurtz

  Madame de Volanges

 • Keanu Reeves portait

  Keanu Reeves

  Le Chevalier Raphael Danceny

 • Mildred Natwick portait

  Mildred Natwick

  Madame de Rosemonde

 • Uma Thurman portait

  Uma Thurman

  Cécile de Volanges

 • Peter Capaldi portait

  Peter Capaldi

  Azolan

 • Joe Sheridan portait

  Joe Sheridan

  Georges

 • Valerie Gogan portrait

  Valerie Gogan

  Julie

 • Laura Benson portrait

  Laura Benson

  Emilie

 • Joanna Pavlis portrait

  Joanna Pavlis

  Adèle

Trailers

Dangerous Liaisons

Wil je Dangerous Liaisons kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 1988 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Dangerous Liaisons streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Dangerous Liaisons niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Dangerous Liaisons zelfs gratis bekijken.

Dangerous Liaisons downloaden

Wil je Dangerous Liaisons ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Dangerous Liaisons overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Dangerous Liaisons torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Dangerous Liaisons is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Dangerous Liaisons trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Dangerous Liaisons de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.