Dangerous Liaisons
%
77

Dangerous Liaisons

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Dangerous Liaisons

Moeite met waar je nou Dangerous Liaisons moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Dangerous Liaisons

Samenvatting

Frankrijk, 1788. De verveelde markiezin De Merteuil vraagt haar ex-geliefde Vicomte de Valmont om een gunst. Haar ex-echtgenoot gaat trouwen met de jonge aantrekkelijke Cecile de Volanges. De markiezin wil graag dat Valmont Cecile verleidt vlak voor haar trouwdag. Maar Valmont heeft een andere uitdaging in gedachten: Madame de Tourvel, een mooie, maar getrouwde vrouw. De markiezin daagt Valmont uit, ze gelooft niet dat hij in staat is haar te verleiden. Lukt het wel, dan is de beloning een laatste nacht met haar.

Regisseur en acteurs

 • Stephen Frears portait

  Stephen Frears

  Director

 • Glenn Close portait

  Glenn Close

  Marquise Isabelle de Merteuil

 • John Malkovich portait

  John Malkovich

  Vicomte Sébastien de Valmont

 • Michelle Pfeiffer portait

  Michelle Pfeiffer

  Madame Marie de Tourvel

 • Swoosie Kurtz portait

  Swoosie Kurtz

  Madame de Volanges

 • Keanu Reeves portait

  Keanu Reeves

  Le Chevalier Raphael Danceny

 • Mildred Natwick portait

  Mildred Natwick

  Madame de Rosemonde

 • Uma Thurman portait

  Uma Thurman

  Cécile de Volanges

 • Peter Capaldi portait

  Peter Capaldi

  Azolan

 • Joe Sheridan portait

  Joe Sheridan

  Georges

 • Valerie Gogan portrait

  Valerie Gogan

  Julie

 • Laura Benson portrait

  Laura Benson

  Emilie

 • Joanna Pavlis portrait

  Joanna Pavlis

  Adèle

Trailers

Dangerous Liaisons

Wil je Dangerous Liaisons kijken? De movie van Stephen Frears uit 1988 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Dangerous Liaisons op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Dangerous Liaisons met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Dangerous Liaisons downloaden

Het downloaden van Dangerous Liaisons is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Dangerous Liaisons ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Dangerous Liaisons streamen

Het streamen van Dangerous Liaisons heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Dangerous Liaisons online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Dangerous Liaisons kijkt. Ideaal!

Dangerous Liaisons torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Dangerous Liaisons. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Dangerous Liaisons trailer

Bekijk eerst even de trailer van Dangerous Liaisons voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.