Dangerous Liaisons
%
59

Dangerous Liaisons

Bekijk de trailer

Kijk Dangerous Liaisons

Moeite met waar je nou Dangerous Liaisons moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Dangerous Liaisons is a Chinese film by Hur Jin-ho based on the novel with the same title by Pierre Choderlos de Laclos. It has been adapted five times to date, including the eponymous Hollywood film (1988) and Untold Scandal from South Korea (2003).

Regisseur en acteurs

 • Hur Jin-Ho  portait

  Hur Jin-Ho

  Director

 • Jang Dong-gun portait

  Jang Dong-gun

  Xie Yifan

 • Zhang Ziyi portait

  Zhang Ziyi

  Du Fenyu

 • Cecilia Cheung portait

  Cecilia Cheung

  Mo Jieyu

 • Shawn Dou portait

  Shawn Dou

  Dai Wenzhou

 • Candy Wang portait

  Candy Wang

  Beibei

 • Lisa Lu portait

  Lisa Lu

  Madame Du Ruixue

 • Xiao Shu-Li portait

  Xiao Shu-Li

  Gui Zhen

 • Wu Fang portait

  Wu Fang

  Hong, Jieyu's maid

Trailers

Dangerous Liaisons

Benieuwd naar Dangerous Liaisons? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Dangerous Liaisons kunt bekijken.

Dangerous Liaisons streamen

Wil je Dangerous Liaisons streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Dangerous Liaisons gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Dangerous Liaisons downloaden

movies als Dangerous Liaisons kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Dangerous Liaisons. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Dangerous Liaisons. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Dangerous Liaisons torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Dangerous Liaisons te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Dangerous Liaisons trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Dangerous Liaisons je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!