Dangerous Liaisons
%
59

Dangerous Liaisons

Bekijk de trailer

Kijk Dangerous Liaisons

Moeite met waar je nou Dangerous Liaisons moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Dangerous Liaisons is a Chinese film by Hur Jin-ho based on the novel with the same title by Pierre Choderlos de Laclos. It has been adapted five times to date, including the eponymous Hollywood film (1988) and Untold Scandal from South Korea (2003).

Regisseur en acteurs

 • Hur Jin-Ho  portait

  Hur Jin-Ho

  Director

 • Jang Dong-gun portait

  Jang Dong-gun

  Xie Yifan

 • Zhang Ziyi portait

  Zhang Ziyi

  Du Fenyu

 • Cecilia Cheung portait

  Cecilia Cheung

  Mo Jieyu

 • Shawn Dou portait

  Shawn Dou

  Dai Wenzhou

 • Candy Wang portrait

  Candy Wang

  Beibei

 • Lisa Lu portait

  Lisa Lu

  Madame Du Ruixue

 • Xiao Shu-Li portrait

  Xiao Shu-Li

  Gui Zhen

 • Wu Fang portrait

  Wu Fang

  Hong, Jieyu's maid

Trailers

Dangerous Liaisons

Wil je Dangerous Liaisons kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2012 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Dangerous Liaisons streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Dangerous Liaisons niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Dangerous Liaisons zelfs gratis bekijken.

Dangerous Liaisons downloaden

Wil je Dangerous Liaisons ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Dangerous Liaisons overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Dangerous Liaisons torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Dangerous Liaisons is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Dangerous Liaisons trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Dangerous Liaisons de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.