D'Annunzio's Cave
%
70

D'Annunzio's Cave

Kijk D'Annunzio's Cave

Moeite met waar je nou D'Annunzio's Cave moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Heinz Emigholz, the premiere purveyor of architectural oddities (Sullivan's Bridges, Goff in the Desert), meticulously documents 15 rooms of the enormous Villa Cargnacco in Lombardy, Italy, designed by proto-fascist poet Gabriele D'Annunzio (1863-1938). The controversial figure spent 17 years designing the Vittoriale, a state museum on Lake Garda, and furnishing the Villa Cargnacco, which is part of the grand complex. This unusual documentary resulted from a photography session in the villa, when four friends--cinematographers Irene von Alberti, Elfi Mikesch, Klaus Wyborny and Heinz Emigholz--simultaneously filmed the rooms and furnishings of the villa in their own specific styles.

Regisseur en acteurs

  • Heinz Emigholz portait

    Heinz Emigholz

    Director

D'Annunzio's Cave

Wil je D'Annunzio's Cave kijken? De movie van Heinz Emigholz uit 2005 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om D'Annunzio's Cave op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om D'Annunzio's Cave met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

D'Annunzio's Cave downloaden

Het downloaden van D'Annunzio's Cave is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je D'Annunzio's Cave ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

D'Annunzio's Cave streamen

Het streamen van D'Annunzio's Cave heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je D'Annunzio's Cave online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar D'Annunzio's Cave kijkt. Ideaal!

D'Annunzio's Cave torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van D'Annunzio's Cave. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

D'Annunzio's Cave trailer

Bekijk eerst even de trailer van D'Annunzio's Cave voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.