Danny Collins
%
70

Danny Collins

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Danny Collins

Moeite met waar je nou Danny Collins moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Danny Collins

Samenvatting

Muzikant Danny Collins (Al Pacino) kan de manier van leven uit de hoogtijdagen van zijn carrière niet loslaten. Een leven dat sinds de jaren '70 bestaat uit drugs, rock 'n roll en een veel te jonge vriendin. Echter, als hij een brief van ex-Beatle John Lennon vindt die nooit aangekomen is, wordt hij aangezet om zijn leven om te gooien. De feel-good film Danny Collins gaat over inspirerende muziek en liefde, waarbij het nooit te laat is om een tweede kans te krijgen.

Regisseur en acteurs

 • Dan Fogelman portait

  Dan Fogelman

  Director

 • Al Pacino portait

  Al Pacino

  Danny Collins

 • Annette Bening portait

  Annette Bening

  Mary Sinclair

 • Jennifer Garner portait

  Jennifer Garner

  Samantha Leigh Donnelly

 • Bobby Cannavale portait

  Bobby Cannavale

  Tom Donnelly

 • Christopher Plummer portait

  Christopher Plummer

  Frank Grubman

 • Josh Peck portait

  Josh Peck

  Nicky

 • Katarina Cas portait

  Katarina Cas

  Sophie

 • Nick Offerman portait

  Nick Offerman

  Magazine Interviewer

 • Melissa Benoist portait

  Melissa Benoist

  Jamie

Trailers

Danny Collins

Wil je Danny Collins kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2015 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Danny Collins streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Danny Collins niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Danny Collins zelfs gratis bekijken.

Danny Collins downloaden

Wil je Danny Collins ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Danny Collins overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Danny Collins torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Danny Collins is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Danny Collins trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Danny Collins de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.