Danny Collins
%
70

Danny Collins

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Danny Collins

Moeite met waar je nou Danny Collins moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Danny Collins

Samenvatting

Muzikant Danny Collins (Al Pacino) kan de manier van leven uit de hoogtijdagen van zijn carrière niet loslaten. Een leven dat sinds de jaren '70 bestaat uit drugs, rock 'n roll en een veel te jonge vriendin. Echter, als hij een brief van ex-Beatle John Lennon vindt die nooit aangekomen is, wordt hij aangezet om zijn leven om te gooien. De feel-good film Danny Collins gaat over inspirerende muziek en liefde, waarbij het nooit te laat is om een tweede kans te krijgen.

Regisseur en acteurs

 • Dan Fogelman portait

  Dan Fogelman

  Director

 • Al Pacino portait

  Al Pacino

  Danny Collins

 • Annette Bening portait

  Annette Bening

  Mary Sinclair

 • Jennifer Garner portait

  Jennifer Garner

  Samantha Leigh Donnelly

 • Bobby Cannavale portait

  Bobby Cannavale

  Tom Donnelly

 • Christopher Plummer portait

  Christopher Plummer

  Frank Grubman

 • Josh Peck portait

  Josh Peck

  Nicky

 • Katarina Cas portait

  Katarina Cas

  Sophie

 • Nick Offerman portait

  Nick Offerman

  Magazine Interviewer

 • Melissa Benoist portait

  Melissa Benoist

  Jamie

Trailers

Danny Collins

Danny Collins streamen

Danny Collins streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Danny Collins downloaden

Zin om Danny Collins te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Danny Collins te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Danny Collins torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Danny Collins makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Danny Collins trailer

Wil je er zeker van zijn dat Danny Collins jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.