Danny Collins
%
70

Danny Collins

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Danny Collins

Moeite met waar je nou Danny Collins moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Danny Collins

Samenvatting

Muzikant Danny Collins (Al Pacino) kan de manier van leven uit de hoogtijdagen van zijn carrière niet loslaten. Een leven dat sinds de jaren '70 bestaat uit drugs, rock 'n roll en een veel te jonge vriendin. Echter, als hij een brief van ex-Beatle John Lennon vindt die nooit aangekomen is, wordt hij aangezet om zijn leven om te gooien. De feel-good film Danny Collins gaat over inspirerende muziek en liefde, waarbij het nooit te laat is om een tweede kans te krijgen.

Regisseur en acteurs

 • Dan Fogelman portait

  Dan Fogelman

  Director

 • Al Pacino portait

  Al Pacino

  Danny Collins

 • Annette Bening portait

  Annette Bening

  Mary Sinclair

 • Jennifer Garner portait

  Jennifer Garner

  Samantha Leigh Donnelly

 • Bobby Cannavale portait

  Bobby Cannavale

  Tom Donnelly

 • Christopher Plummer portait

  Christopher Plummer

  Frank Grubman

 • Josh Peck portait

  Josh Peck

  Nicky

 • Katarina Cas portait

  Katarina Cas

  Sophie

 • Nick Offerman portait

  Nick Offerman

  Magazine Interviewer

 • Melissa Benoist portait

  Melissa Benoist

  Jamie

Trailers

Danny Collins

Veel gehoord over Danny Collins en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Danny Collins heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Danny Collins streamen

Wil je Danny Collins, de movie met Al Pacino, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Danny Collins zelfs gratis kijken.

Danny Collins downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Danny Collins ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Danny Collins er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Danny Collins torrent

Op zoek naar een torrent van Danny Collins? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Danny Collins te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Danny Collins trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Danny Collins. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.