Danny Collins
%
70

Danny Collins

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Danny Collins

Moeite met waar je nou Danny Collins moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Danny Collins

Samenvatting

Muzikant Danny Collins (Al Pacino) kan de manier van leven uit de hoogtijdagen van zijn carrière niet loslaten. Een leven dat sinds de jaren '70 bestaat uit drugs, rock ‘n roll en een veel te jonge vriendin. Echter, als hij een brief van ex-Beatle John Lennon vindt die nooit aangekomen is, wordt hij aangezet om zijn leven om te gooien. De feel-good film Danny Collins gaat over inspirerende muziek en liefde, waarbij het nooit te laat is om een tweede kans te krijgen. ©2014 Danny Collins Productions LLC.

Regisseur en acteurs

 • Dan Fogelman portait

  Dan Fogelman

  Director

 • Al Pacino portait

  Al Pacino

  Danny Collins

 • Annette Bening portait

  Annette Bening

  Mary Sinclair

 • Jennifer Garner portait

  Jennifer Garner

  Samantha Leigh Donnelly

 • Bobby Cannavale portait

  Bobby Cannavale

  Tom Donnelly

 • Christopher Plummer portait

  Christopher Plummer

  Frank Grubman

 • Josh Peck portait

  Josh Peck

  Nicky

 • Katarina Cas portait

  Katarina Cas

  Sophie

 • Nick Offerman portait

  Nick Offerman

  Magazine Interviewer

 • Melissa Benoist portait

  Melissa Benoist

  Jamie

Trailers

Danny Collins

Wil je Danny Collins kijken? De movie van Dan Fogelman uit 2015 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Danny Collins op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Danny Collins met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Danny Collins downloaden

Het downloaden van Danny Collins is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Danny Collins ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Danny Collins streamen

Het streamen van Danny Collins heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Danny Collins online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Danny Collins kijkt. Ideaal!

Danny Collins torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Danny Collins. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Danny Collins trailer

Bekijk eerst even de trailer van Danny Collins voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.