Darby O'Gill and the Little People
%
72

Darby O'Gill and the Little People

Nu kijken

Kijk Darby O'Gill and the Little People

Moeite met waar je nou Darby O'Gill and the Little People moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Darby O'Gill and the Little People

Samenvatting

Take a wee bit of ancient folklore, mix in some spectacular special effects and a magical cast (including Sean Connery) -- and you've got one of the most enchanting fantasies of all time! A frisky old storyteller named Darby O'Gill is desperately seeking the proverbial pot of gold. There's just one tiny thing standing in his way: a 21-inch leprechaun named King Brian. In order to get the gold, Darby must match his wits against the shrewd little trickster -- which proves no small task, indeed! Fall under the spell of DARBY O'GILL AND THE LITTLE PEOPLE for a fun-filled evening of magic, mirth, and nonstop shenanigans!

Regisseur en acteurs

 • Robert Stevenson portait

  Robert Stevenson

  Director

 • Sean Connery portait

  Sean Connery

  Michael McBride

 • Albert Sharpe portait

  Albert Sharpe

  Darby O'Gill

 • Janet Munro portait

  Janet Munro

  Katie O'Gill

 • Jimmy O'Dea portrait

  Jimmy O'Dea

  King Brian

 • Kieron Moore portait

  Kieron Moore

  Pony Sugrue

 • Estelle Winwood portait

  Estelle Winwood

  Sheelah Sugrue

 • Walter Fitzgerald portait

  Walter Fitzgerald

  Lord Fitzpatrick

Darby O'Gill and the Little People

Zin om Darby O'Gill and the Little People lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De avontuur movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Darby O'Gill and the Little People te bekijken voor je op een rijtje.

Darby O'Gill and the Little People downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Darby O'Gill and the Little People downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Darby O'Gill and the Little People. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Darby O'Gill and the Little People er ook in SD heel goed uit.

Darby O'Gill and the Little People streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Darby O'Gill and the Little People net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Darby O'Gill and the Little People hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Darby O'Gill and the Little People helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Darby O'Gill and the Little People torrent

Denk je dat je om Darby O'Gill and the Little People te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Darby O'Gill and the Little People trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Darby O'Gill and the Little People de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.