Dark Asylum
%
43

Dark Asylum

Kijk Dark Asylum

Moeite met waar je nou Dark Asylum moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Asylum is a taut psychological thriller about a deranged fearsome killer running lose in an abandoned high security Asylum. Pitting the county psychiatrist Dr. Maggie Belham against the psychotic maniac, Dr Belham is trapped in a maze of corridors, and her only help is the janitor, Quitz who may in fact be a forgotten asylum inmate.

Dark Asylum

Dark Asylum streamen

Dark Asylum streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Dark Asylum downloaden

Zin om Dark Asylum te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Dark Asylum te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Dark Asylum torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Dark Asylum makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Dark Asylum trailer

Wil je er zeker van zijn dat Dark Asylum jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.