Dark Blue
%
66

Dark Blue

Kijk Dark Blue

Moeite met waar je nou Dark Blue moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Los Angeles, 1992. Temidden van de raciale spanningen die de uitspraak van de Rodney King-zaak voorafgaan, krijgen Eldon Perry en Bobby Keough - twee politieagenten van de LAPD - de opdracht de daders van een viervoudige roofmoord op te sporen. In werkelijkheid gaat het om een schijnonderzoek : Perry en Keough moeten enkel twee geloofwaardige verdachten zien te vinden, de schuld in hun schoenen schuiven en hen vervolgens uit de weg ruimen. Zo kunnen ze de zaak afsluiten en zorgen ze ervoor dat de media de LAPD gerust laat. Dit is niet de eerste keer dat Perry en Keough een zaak op deze manier afhandelen. De twee agenten moeten zich echter geen zorgen maken over de mogelijke gevolgen van hun daden : politiechef Jack Van Meter zit mee in het complot. Slechts één man durft zich tegen de gang van zaken verzetten : assistent-chef Arthur Holland. Maar die heeft onvoldoende bewijzen om de wanpraktijken aan het licht te brengen...

Dark Blue

Wil je Dark Blue kijken? De movie vanuit 2002 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Dark Blue op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Dark Blue met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Dark Blue downloaden

Het downloaden van Dark Blue is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Dark Blue ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Dark Blue streamen

Het streamen van Dark Blue heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Dark Blue online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Dark Blue kijkt. Ideaal!

Dark Blue torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Dark Blue. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Dark Blue trailer

Bekijk eerst even de trailer van Dark Blue voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.