Dark House
%
47

Dark House

Nu kijken

Kijk Dark House

Moeite met waar je nou Dark House moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Dark House

Samenvatting

Nick heeft een gave: soms, als hij mensen aanraakt, ziet hij hun naderende dood. Zelf vindt hij het een vloek. Wanneer zijn moeder overlijdt, laat zij hem een huis in de bossen na. In de hoop daar iets te leren over zijn verleden en zijn mysterieuze gave, sleept hij zijn zwangere vriendin Eve en zijn beste vriend Ryan mee naar de bossen van Mississippi. Daar wacht het vervallen landhuis op hem. Vindt Nick hier eindelijk de antwoorden op zijn vragen? Wanneer het drietal kennismaakt met de duistere krachten die er rondwaren, willen ze nog maar één ding: ontsnappen!

Dark House

Dark House streamen

Dark House streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Dark House downloaden

Zin om Dark House te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Dark House te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Dark House torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Dark House makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Dark House trailer

Wil je er zeker van zijn dat Dark House jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.