Diamant Noir
%
66

Diamant Noir

Nu kijken

Kijk Diamant Noir

Moeite met waar je nou Diamant Noir moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Diamant Noir

Samenvatting

Featuring menacing tracking shots; a cool, metallic color palette; surprising third-act reversals; and a terrific ensemble cast, Arthur Harari's first feature is a poised, stylish, and utterly assured revenge thriller in which, following his estranged father’s death, a man vows vengeance against his relatives who had abandoned him and returns to the family diamond business with an elaborate robbery in mind.

Regisseur en acteurs

 • Arthur Harari portrait

  Arthur Harari

  Director

 • Niels Schneider portait

  Niels Schneider

  Pier

 • August Diehl portait

  August Diehl

  Gabi

 • Hafed Benotman portrait

  Hafed Benotman

  Rachid

 • Hans Peter Cloos portrait

  Hans Peter Cloos

  Joseph

 • Raphaële Godin portait

  Raphaële Godin

  Luisa

 • Raghunath Manet portrait

  Raghunath Manet

  Vijay Sha Gopal

 • Jos Verbist portrait

  Jos Verbist

  Rick

 • Guillaume Verdier portait

  Guillaume Verdier

  Kevin

Diamant Noir

Op zoek naar Diamant Noir? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Diamant Noir streamen

Het streamen van movies als Diamant Noir heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Diamant Noir waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Diamant Noir dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Diamant Noir downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Diamant Noir te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Diamant Noir torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Diamant Noir trailer

Weet je nog niet zeker of Diamant Noir jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.