Diamant Noir
%
66

Diamant Noir

Nu kijken

Kijk Diamant Noir

Moeite met waar je nou Diamant Noir moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Diamant Noir

Samenvatting

Featuring menacing tracking shots; a cool, metallic color palette; surprising third-act reversals; and a terrific ensemble cast, Arthur Harari's first feature is a poised, stylish, and utterly assured revenge thriller in which, following his estranged father’s death, a man vows vengeance against his relatives who had abandoned him and returns to the family diamond business with an elaborate robbery in mind.

Regisseur en acteurs

 • Arthur Harari portrait

  Arthur Harari

  Director

 • Niels Schneider portait

  Niels Schneider

  Pier

 • August Diehl portait

  August Diehl

  Gabi

 • Hafed Benotman portrait

  Hafed Benotman

  Rachid

 • Hans Peter Cloos portrait

  Hans Peter Cloos

  Joseph

 • Raphaële Godin portait

  Raphaële Godin

  Luisa

 • Raghunath Manet portrait

  Raghunath Manet

  Vijay Sha Gopal

 • Jos Verbist portrait

  Jos Verbist

  Rick

 • Guillaume Verdier portait

  Guillaume Verdier

  Kevin

Diamant Noir

Benieuwd naar Diamant Noir? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Diamant Noir kunt bekijken.

Diamant Noir streamen

Wil je Diamant Noir streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Diamant Noir gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Diamant Noir downloaden

movies als Diamant Noir kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Diamant Noir. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Diamant Noir. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Diamant Noir torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Diamant Noir te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Diamant Noir trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Diamant Noir je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!