Diamant Noir
%
66

Diamant Noir

Nu kijken

Kijk Diamant Noir

Moeite met waar je nou Diamant Noir moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Diamant Noir

Samenvatting

Featuring menacing tracking shots; a cool, metallic color palette; surprising third-act reversals; and a terrific ensemble cast, Arthur Harari's first feature is a poised, stylish, and utterly assured revenge thriller in which, following his estranged father’s death, a man vows vengeance against his relatives who had abandoned him and returns to the family diamond business with an elaborate robbery in mind.

Regisseur en acteurs

 • Arthur Harari portrait

  Arthur Harari

  Director

 • Niels Schneider portait

  Niels Schneider

  Pier

 • August Diehl portait

  August Diehl

  Gabi

 • Hafed Benotman portrait

  Hafed Benotman

  Rachid

 • Hans Peter Cloos portrait

  Hans Peter Cloos

  Joseph

 • Raphaële Godin portait

  Raphaële Godin

  Luisa

 • Raghunath Manet portrait

  Raghunath Manet

  Vijay Sha Gopal

 • Jos Verbist portrait

  Jos Verbist

  Rick

 • Guillaume Verdier portait

  Guillaume Verdier

  Kevin

Diamant Noir

Diamant Noir streamen

Diamant Noir streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Diamant Noir downloaden

Zin om Diamant Noir te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Diamant Noir te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Diamant Noir torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Diamant Noir makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Diamant Noir trailer

Wil je er zeker van zijn dat Diamant Noir jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.