Dark Places
%
62

Dark Places

Nu kijken

Kijk Dark Places

Moeite met waar je nou Dark Places moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Dark Places

Bekijk nog 9 bronnen

Samenvatting

Een superspannende thriller boordevol verrassende wendingen en schokkende onthullingen! Libby Day (Charlize Theron) was zeven jaar oud toen haar moeder en twee zusjes op brute wijze werden vermoord op hun boerderij in Kansas. De getraumatiseerde Libby wees destijds haar broer Ben aan als dader. Meer dan twintig jaar later zit Ben nog steeds achter de tralies en is Libby aan lager wal geraakt. Uit geldgebrek accepteert ze een aanbod om onderzoeker Lyle Wirth te helpen bij het reconstrueren van die verschrikkelijke moordpartij. Terwijl ze de puzzelstukjes van de zaak bij elkaar zoeken, begint Libby te twijfelen aan wat ze die nacht heeft gezien. Heeft ze haar broer ten onrechte beschuldigd? Maar wie heeft dan haar moeder en zusjes vermoord? Na Gone Girl is dit de tweede verfilming van een spannende bestseller van schrijfster Gillian Flynn.

Regisseur en acteurs

 • Gilles Paquet-Brenner portait

  Gilles Paquet-Brenner

  Director

 • Charlize Theron portait

  Charlize Theron

  Libby Day

 • Chloë Grace Moretz portait

  Chloë Grace Moretz

  Diondra

 • Nicholas Hoult portait

  Nicholas Hoult

  Lyle

 • Christina Hendricks portait

  Christina Hendricks

  Patty Day

 • Andrea Roth portait

  Andrea Roth

  Old Diondra

 • Corey Stoll portait

  Corey Stoll

  Ben Day

 • Tye Sheridan portait

  Tye Sheridan

  Young Ben Day

 • Sterling Jerins portait

  Sterling Jerins

  Young Libby Day

 • Shannon Kook portait

  Shannon Kook

  Young Trey

 • Denise Williamson portrait

  Denise Williamson

  Crystal

 • Drea de Matteo portait

  Drea de Matteo

  Krissi Cates

 • Sean Bridgers portait

  Sean Bridgers

  Runner Day

 • Dan Hewitt Owens portait

  Dan Hewitt Owens

  Robert

Dark Places

Op zoek naar Dark Places? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Dark Places streamen

Het streamen van movies als Dark Places heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Dark Places waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Dark Places dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Dark Places downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Dark Places te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Dark Places torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Dark Places trailer

Weet je nog niet zeker of Dark Places jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.