Dark Places
%
62

Dark Places

Nu kijken

Kijk Dark Places

Moeite met waar je nou Dark Places moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Dark Places

Bekijk nog 10 bronnen

Samenvatting

Een superspannende thriller boordevol verrassende wendingen en schokkende onthullingen! Libby Day (Charlize Theron) was zeven jaar oud toen haar moeder en twee zusjes op brute wijze werden vermoord op hun boerderij in Kansas. De getraumatiseerde Libby wees destijds haar broer Ben aan als dader. Meer dan twintig jaar later zit Ben nog steeds achter de tralies en is Libby aan lager wal geraakt. Uit geldgebrek accepteert ze een aanbod om onderzoeker Lyle Wirth te helpen bij het reconstrueren van die verschrikkelijke moordpartij. Terwijl ze de puzzelstukjes van de zaak bij elkaar zoeken, begint Libby te twijfelen aan wat ze die nacht heeft gezien. Heeft ze haar broer ten onrechte beschuldigd? Maar wie heeft dan haar moeder en zusjes vermoord? Na Gone Girl is dit de tweede verfilming van een spannende bestseller van schrijfster Gillian Flynn.

Regisseur en acteurs

 • Gilles Paquet-Brenner portait

  Gilles Paquet-Brenner

  Director

 • Charlize Theron portait

  Charlize Theron

  Libby Day

 • Chloë Grace Moretz portait

  Chloë Grace Moretz

  Diondra

 • Nicholas Hoult portait

  Nicholas Hoult

  Lyle

 • Christina Hendricks portait

  Christina Hendricks

  Patty Day

 • Andrea Roth portait

  Andrea Roth

  Old Diondra

 • Corey Stoll portait

  Corey Stoll

  Ben Day

 • Tye Sheridan portait

  Tye Sheridan

  Young Ben Day

 • Sterling Jerins portait

  Sterling Jerins

  Young Libby Day

 • Shannon Kook portait

  Shannon Kook

  Young Trey

 • Denise Williamson portrait

  Denise Williamson

  Crystal

 • Drea de Matteo portait

  Drea de Matteo

  Krissi Cates

 • Sean Bridgers portait

  Sean Bridgers

  Runner Day

 • Dan Hewitt Owens portait

  Dan Hewitt Owens

  Robert

Dark Places

Wil je Dark Places kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2015 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Dark Places streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Dark Places niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Dark Places zelfs gratis bekijken.

Dark Places downloaden

Wil je Dark Places ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Dark Places overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Dark Places torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Dark Places is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Dark Places trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Dark Places de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.