Dark Places
%
62

Dark Places

Nu kijken

Kijk Dark Places

Moeite met waar je nou Dark Places moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Dark Places

Bekijk nog 11 bronnen

Weten in welke bioscopen Dark Places draait?

Samenvatting

Een superspannende thriller boordevol verrassende wendingen en schokkende onthullingen! Libby Day (Charlize Theron) was zeven jaar oud toen haar moeder en twee zusjes op brute wijze werden vermoord op hun boerderij in Kansas. De getraumatiseerde Libby wees destijds haar broer Ben aan als dader. Meer dan twintig jaar later zit Ben nog steeds achter de tralies en is Libby aan lager wal geraakt. Uit geldgebrek accepteert ze een aanbod om onderzoeker Lyle Wirth te helpen bij het reconstrueren van die verschrikkelijke moordpartij. Terwijl ze de puzzelstukjes van de zaak bij elkaar zoeken, begint Libby te twijfelen aan wat ze die nacht heeft gezien. Heeft ze haar broer ten onrechte beschuldigd? Maar wie heeft dan haar moeder en zusjes vermoord? Na Gone Girl is dit de tweede verfilming van een spannende bestseller van schrijfster Gillian Flynn.

Regisseur en acteurs

 • Gilles Paquet-Brenner portait

  Gilles Paquet-Brenner

  Director

 • Charlize Theron portait

  Charlize Theron

  Libby Day

 • Chloë Grace Moretz portait

  Chloë Grace Moretz

  Diondra

 • Nicholas Hoult portait

  Nicholas Hoult

  Lyle

 • Christina Hendricks portait

  Christina Hendricks

  Patty Day

 • Andrea Roth portait

  Andrea Roth

  Old Diondra

 • Corey Stoll portait

  Corey Stoll

  Ben Day

 • Tye Sheridan portait

  Tye Sheridan

  Young Ben Day

 • Sterling Jerins portait

  Sterling Jerins

  Young Libby Day

 • Shannon Kook portait

  Shannon Kook

  Young Trey

 • Denise Williamson portrait

  Denise Williamson

  Crystal

 • Drea de Matteo portait

  Drea de Matteo

  Krissi Cates

 • Sean Bridgers portait

  Sean Bridgers

  Runner Day

 • Dan Hewitt Owens portait

  Dan Hewitt Owens

  Robert

Dark Places

Benieuwd naar Dark Places? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Dark Places draait.

Dark Places in de bioscoop

Dark Places draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Dark Places.

Dark Places streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Dark Places te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Dark Places een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Dark Places zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Dark Places torrent

Op zoek naar een torrent van Dark Places? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Dark Places zonder zorgen.

Dark Places downloaden

Als Dark Places binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Dark Places trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Dark Places de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.