Dark Star
%
65

Dark Star

Bekijk de trailer

Kijk Dark Star

Moeite met waar je nou Dark Star moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

A low-budget, sci-fi satire that focuses on a group of scientists whose mission is to destroy unstable planets. 20 years into their mission, they have battle their alien mascot, that resembles a beach ball, as well as a "sensitive" and intelligent bombing device that starts to question the meaning of its existence.

Regisseur en acteurs

 • John Carpenter portait

  John Carpenter

  Director

 • Brian Narelle portrait

  Brian Narelle

  Lt. Doolittle

 • Cal Kuniholm portrait

  Cal Kuniholm

  Boiler

 • Dre Pahich portrait

  Dre Pahich

  Talby

 • Adam Beckenbaugh portrait

  Adam Beckenbaugh

  Bomb 20 ( voice )

 • Nick Castle portait

  Nick Castle

  Ailien

 • Joe Saunders portrait

  Joe Saunders

  Comannder Powell ( voice )

 • Cookie Knapp portrait

  Cookie Knapp

  Muttercomputer ( voice )

 • Alan Sheretz portrait

  Alan Sheretz

  Bomb 19 ( voice )

 • Dan O'Bannon portait

  Dan O'Bannon

  Sgt. Pinback alias Bill Fruge

Trailers

Dark Star

Zin om Dark Star lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De komedie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Dark Star te bekijken voor je op een rijtje.

Dark Star downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Dark Star downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Dark Star. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Dark Star er ook in SD heel goed uit.

Dark Star streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Dark Star net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Dark Star hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Dark Star helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Dark Star torrent

Denk je dat je om Dark Star te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Dark Star trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Dark Star de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.