Dark Star
%
65

Dark Star

Bekijk de trailer

Kijk Dark Star

Moeite met waar je nou Dark Star moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

A low-budget, sci-fi satire that focuses on a group of scientists whose mission is to destroy unstable planets. 20 years into their mission, they have battle their alien mascot, that resembles a beach ball, as well as a "sensitive" and intelligent bombing device that starts to question the meaning of its existence.

Regisseur en acteurs

 • John Carpenter portait

  John Carpenter

  Director

 • Brian Narelle portait

  Brian Narelle

  Lt. Doolittle

 • Cal Kuniholm portait

  Cal Kuniholm

  Boiler

 • Dre Pahich portait

  Dre Pahich

  Talby

 • Adam Beckenbaugh portait

  Adam Beckenbaugh

  Bomb 20 ( voice )

 • Nick Castle portait

  Nick Castle

  Ailien

 • Joe Saunders portait

  Joe Saunders

  Comannder Powell ( voice )

 • Cookie Knapp portait

  Cookie Knapp

  Muttercomputer ( voice )

 • Alan Sheretz portait

  Alan Sheretz

  Bomb 19 ( voice )

 • Dan O'Bannon portait

  Dan O'Bannon

  Sgt. Pinback alias Bill Fruge

Trailers

Dark Star

Wil je Dark Star kijken? De movie van John Carpenter uit 1974 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Dark Star op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Dark Star met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Dark Star downloaden

Het downloaden van Dark Star is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Dark Star ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Dark Star streamen

Het streamen van Dark Star heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Dark Star online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Dark Star kijkt. Ideaal!

Dark Star torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Dark Star. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Dark Star trailer

Bekijk eerst even de trailer van Dark Star voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.