Dark Watchers: The Women in Black
%
18

Dark Watchers: The Women in Black

Bekijk de trailer

Kijk Dark Watchers: The Women in Black

Moeite met waar je nou Dark Watchers: The Women in Black moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

More and more UFO sightings occur every day. Across the globe people are losing time, friends and loved ones disappear, while the Men in Black are perpetually lurking in the background. In a sleepy seaside village, three women search the skies for a sighting of a UFO that is repeatedly haunting the area. Every day they venture out until one day they return having completely lost 4 hours from their lives. Their need to understand the UFO's and why they are here opens a world they could never have imagined and takes them into the heart of a dark and secretive universe populated by the Men in Black. Coming face to face with the unknown, they begin to realize that they have been profoundly affected by their encounter. To make matters worse, they begin to evolve into something amazing, yet horrifying - something beyond their worst nightmares. Beware the Dark Watchers. Written by Philip Gardiner

Regisseur en acteurs

 • Philip Gardiner portrait

  Philip Gardiner

  Director

 • Melanie Denholme portait

  Melanie Denholme

  Alexis

 • Eirian Cohen portrait

  Eirian Cohen

  Lorna

 • Val Monk portrait

  Val Monk

  Sammy

 • Rudy Barrow portrait

  Rudy Barrow

  Man in Black

Trailers

Dark Watchers: The Women in Black

Zin om Dark Watchers: The Women in Black lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De sciencefiction movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Dark Watchers: The Women in Black te bekijken voor je op een rijtje.

Dark Watchers: The Women in Black downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Dark Watchers: The Women in Black downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Dark Watchers: The Women in Black. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Dark Watchers: The Women in Black er ook in SD heel goed uit.

Dark Watchers: The Women in Black streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Dark Watchers: The Women in Black net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Dark Watchers: The Women in Black hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Dark Watchers: The Women in Black helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Dark Watchers: The Women in Black torrent

Denk je dat je om Dark Watchers: The Women in Black te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Dark Watchers: The Women in Black trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Dark Watchers: The Women in Black de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.