Darkness Falls
%
50

Darkness Falls

Nu kijken

Kijk Darkness Falls

Moeite met waar je nou Darkness Falls moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Darkness Falls

Samenvatting

Matilda Dixon maakte zich in de negentiende eeuw populair bij de kinderen van het Amerikaanse dorpje Darkness Falls door hen een goudstuk te geven voor elke melktand die ze verloren. Hierdoor kreeg ze al snel een bijnaam : 'De Tandenfee'. Jaren later werd Matilda echter door de dorpsbewoners opgeknoopt, omdat ze ervan verdacht werd twee kinderen ontvoerd te hebben. Voor ze stierf, sprak Matilda een vloek uit over Darkness Falls: elk kind dat zijn laatste melktand verliest, krijgt diezelfde nacht nog het bezoek van de tandenfee en iedereen die haar gezicht ziet, komt op gruwelijke wijze om het leven...

Darkness Falls

Darkness Falls streamen

Darkness Falls streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Darkness Falls downloaden

Zin om Darkness Falls te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Darkness Falls te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Darkness Falls torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Darkness Falls makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Darkness Falls trailer

Wil je er zeker van zijn dat Darkness Falls jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.