Das Rheingold
%
84

Das Rheingold

Kijk Das Rheingold

Moeite met waar je nou Das Rheingold moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

This is a beautifully conducted and thoughtfully staged performance of the first opera (the prologue) in Wagner's Ring Cycle. As soon as the clouds of mist have dissipated, while the daring, long-held opening chord is still reverberating, the screen clears to show not only the River Rhine and the three maidens (dressed like prostitutes in this production) assigned to guard the gold hidden there. It also shows an enormous dam (not mentioned in Wagner's text). This is the underwater base of a hydroelectric plant, and its presence tells us two things immediately: that this production takes the story out of the vaguely medieval fantasy world in which Wagner had placed it, and that a basic theme of the four-opera cycle would be power. Alberich, the Nibelung, is willing to renounce the love of women, after stealing the gold from the Rhine, to become the ruler of the world. Another basic theme is greed.

Das Rheingold

Zin om Das Rheingold lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. Demovie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Das Rheingold te bekijken voor je op een rijtje.

Das Rheingold downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Das Rheingold downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Das Rheingold. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Das Rheingold er ook in SD heel goed uit.

Das Rheingold streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Das Rheingold net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Das Rheingold hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Das Rheingold helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Das Rheingold torrent

Denk je dat je om Das Rheingold te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Das Rheingold trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Das Rheingold de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.