Date Movie
%
27

Date Movie

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Date Movie

Moeite met waar je nou Date Movie moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Date Movie

Bekijk nog 1 bron

Weten in welke bioscopen Date Movie draait?

Samenvatting

The twisted minds of two of the six screenwriters behind Scary Movie -- Aaron Seltzer and Jason Friedberg -- this time skewer the romantic comedy genre. Date Movie tells the story of hopeless romantic Julia Jones (Alyson Hannigan), who has finally met the man of her dreams, the very British Grant Funkyerdoder (Adam Campbell). But before they can have their Big Fat Greek Wedding, they'll have to Meet the Parents, hook-up with The Wedding Planner, and contend with Grant's friend Andy -- a spectacularly beautiful woman who wants to put an end to her Best Friend's Wedding.

Regisseur en acteurs

 • Aaron Seltzer portrait

  Aaron Seltzer

  director

 • Tony Cox portrait

  Tony Cox

  actor

 • Carmen Electra portrait

  Carmen Electra

  actor

 • Judah Friedlander portrait

  Judah Friedlander

  actor

 • Marie Matiko portrait

  Marie Matiko

  actor

 • Jennifer Coolidge portrait

  Jennifer Coolidge

  actor

 • Fred Willard portrait

  Fred Willard

  actor

 • Meera Simhan portrait

  Meera Simhan

  actor

 • Eddie Griffin portrait

  Eddie Griffin

  actor

 • Sophie Monk portrait

  Sophie Monk

  actor

 • Adam Campbell portrait

  Adam Campbell

  actor

 • Alyson Hannigan portrait

  Alyson Hannigan

  actor

Trailers

Date Movie

Benieuwd naar Date Movie? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Date Movie draait.

Date Movie in de bioscoop

Date Movie draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Date Movie.

Date Movie streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Date Movie te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Date Movie een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Date Movie zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Date Movie torrent

Op zoek naar een torrent van Date Movie? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Date Movie zonder zorgen.

Date Movie downloaden

Als Date Movie binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Date Movie trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Date Movie de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.