Date Movie
%
27

Date Movie

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Date Movie

Moeite met waar je nou Date Movie moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Date Movie

Samenvatting

The twisted minds of two of the six screenwriters behind Scary Movie -- Aaron Seltzer and Jason Friedberg -- this time skewer the romantic comedy genre. Date Movie tells the story of hopeless romantic Julia Jones (Alyson Hannigan), who has finally met the man of her dreams, the very British Grant Funkyerdoder (Adam Campbell). But before they can have their Big Fat Greek Wedding, they'll have to Meet the Parents, hook-up with The Wedding Planner, and contend with Grant's friend Andy -- a spectacularly beautiful woman who wants to put an end to her Best Friend's Wedding.

Regisseur en acteurs

 • Aaron Seltzer portrait

  Aaron Seltzer

  director

 • Tony Cox portrait

  Tony Cox

  actor

 • Carmen Electra portrait

  Carmen Electra

  actor

 • Judah Friedlander portrait

  Judah Friedlander

  actor

 • Marie Matiko portrait

  Marie Matiko

  actor

 • Jennifer Coolidge portrait

  Jennifer Coolidge

  actor

 • Fred Willard portrait

  Fred Willard

  actor

 • Meera Simhan portrait

  Meera Simhan

  actor

 • Eddie Griffin portrait

  Eddie Griffin

  actor

 • Sophie Monk portrait

  Sophie Monk

  actor

 • Adam Campbell portrait

  Adam Campbell

  actor

 • Alyson Hannigan portrait

  Alyson Hannigan

  actor

Trailers

Date Movie

Wil je Date Movie kijken? De movie vanuit 2006 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Date Movie op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Date Movie met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Date Movie downloaden

Het downloaden van Date Movie is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Date Movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Date Movie streamen

Het streamen van Date Movie heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Date Movie online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Date Movie kijkt. Ideaal!

Date Movie torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Date Movie. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Date Movie trailer

Bekijk eerst even de trailer van Date Movie voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.